Last news in Fakti

28 Август, 2019 15:45 1 893 3

Отличие след отличие за великия Скорсезе

  • мартин скорсезе-
  • кърк дъглас-
  • санта барбара

Режисьорът ще бъде почетен с награда "Кърк Дъглас" на кинофестивала в Санта Барбара

Отличие след отличие за великия Скорсезе - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Режисьорът Мартин Скорсезе ще стане 14-ият носител на наградата "Кърк Дъглас" на Международния филмов фестивал в Санта Барбара, съобщи ЮПИ.

Скорсезе ще бъде почетен с отличието за цялостни постижения в киното на 14 ноември в рамките на специална проява извън фестивала.

Следващото 35-о издание на филмовата проява в Санта Барбара ще бъде организирано между 15 и 25 януари 2020 г.

Наградата "Кърк Дъглас" е кръстена на легендарния актьор, който е и неин първи носител. С почетния приз са удостоявани също Джуди Денч, Уорън Бийти, Джейн Фонда, Джесика Ланг, Форест Уитакър, Робърт де Ниро, Майкъл Дъглас, Харисън Форд, Куентин Тарантино, Ед Харис и Джон Траволта.

Миналата година отличието беше присъдено на Хю Джакман.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мон Санто

    2 9 Отговор
    Какво велико е направил тоя,че не се сещам,освен да прави рекламни филми за мафията и тя да го храни цял живот.Плевел
  • 2 Гост

    2 0 Отговор
    Разярения Бик и Добри Момчета си остават топа на Скорсезе. Невероятни филми, които не могат да се повторят. Нито от към режисура, нито от към игра. Не съм много позитивно настроен към Ирландецът, че всички вече са на по 70-80, но няма как да не му дам шанс. Вълкът също беше класа.
  • 3 Жозеф

    1 0 Отговор
    Марти е БОГ!