12 Септември, 2019 09:25 1 316 2

Поп дива готви музика за партита (ВИДЕО)

  • дуа липа-
  • албум-
  • парти

Дуа Липа заяви, че целта e феновете да танцуват, докато слушат включените в албума песни

Поп дива готви музика за партита (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Дуа Липа заяви, че вторият ѝ албум ще е подходящ за партита, защото целта ѝ била феновете да танцуват, докато слушат включените в него песни, съобщи Контактмюзик.

Двадесет и четири годишната певица в момента работи над продължението на дебютния си албум, който излезе през 2017 г. и носи нейното име.

"Имам усещането, че ще може да се танцува, докато се слуша целият нов албум - каза тя. - В него има носталгични нотки. Той ще е подходящ за партита." Певицата не сподели подробности за новия си диск, но уточни, че е записала 50-60 песни. От тях ще подбере онези, които ще бъдат включени в албума.

Изпълнителката на хита "New Rules" отбеляза, че звученето на новия ѝ албум ще се различава от това на дебютния.

"Вероятно щеше да е рисковано, ако не бях поела риск с новия си диск - допълни тя. - Не смятам, че щеше да е забавно, ако се бях опитала да пресъздам звученето на първия си диск. Стремя се непрестанно да израствам като творец и да опитвам нещо ново. Преди да започна работата над новия си диск, знаех какво искам да постигна. Някои песни са радостни, други - тъжни."

Дуа Липа се надява, че новият ѝ албум ще я представи като по-уверена във възможностите си на композитор.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пипъна

    4 0 Отговор
    Жестока мацка
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.