28 Септември, 2019 13:46 3 638 3

Пачино, Де Ниро, Пеши, Скорсезе! (ВИДЕО)

  • ирландецът-
  • мартин скорсезе

Високобюджетният мафиотски епос "Ирландецът" на режисьора Мартин Скорсезе беше представен премиерно на откриването на Нюйоркския кинофестивал

Пачино, Де Ниро, Пеши, Скорсезе! (ВИДЕО) - 1

Високобюджетният мафиотски епос "Ирландецът" на режисьора Мартин Скорсезе беше представен премиерно на откриването на Нюйоркския кинофестивал, съобщава Франс прес.

С бюджет от около 160 милиона долара, 117 филмови локации и 309 сцени, дългоочакваният криминален опус с продължителност 209 минути се явява един от най-амбициозните проекти в кариерата на Скорсезе.

"Ирландецът" събира отново на екран големите звезди на Холивуд Робърт де Ниро и Ал Пачино.
Почитателите на Де Ниро ще могат да го видят като профсъюзния лидер Франк "Ирландеца" Шийран, свързан с мафиотската фамилия Буфалино. На Пачино е поверена ролята на профсъюзния лидер Джими Хофа. В образа на Ръсел Буфалино зрителите ще видят Джо Пеши. Актьорският състав на продукцията на стрийминг платформата Нетфликс включва още Харви Кайтел, Ана Пакуин, Боби Канавале и Рей Романо.

Филмът "Ирландецът", базиран върху книгата "Чух, че боядисваш къщи" на Чарлз Бранд, отбелязва четвъртата съвместна поява на екран на Робърт де Ниро и Ал Пачино, както и деветото сътрудничество между Де Ниро и 76-годишния Мартин Скорсезе. Пачино работи за първи път със Скорсезе.

Критиците масово приветстват новата кинотворба на режисьора. "Варайъти" определя продукцията като "завладяващ триумф". "Холивуд рипортър" намира продължителността на филма за недостатък, но въпреки това възхвалява качествата му. "Дар за любителите на киното", пише в. "Ню Йорк таймс".

Филмът "Ирландецът" ще излезе на екран в избрани киносалони на 1 ноември. Стрийминг платформата Нетфликс ще стартира излъчването на криминалната драма на 27 ноември.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Франкенщайн...!

    9 1 Отговор
    Ще бъдат ли добри, както бяха в младата си възраст..!
  • 2 АА1

    13 1 Отговор
    Скоро даваха по TV филма "Добри момчета"- с Де Ниро и Джо Пеши. Макар да е сниман 1990г,филма е изключителен. Сега-за този,новия,мисля,че ще е на същото ниво. На "Разярения бик" винаги му е отивало да играе гангстер или мафиот.
  • 3 654

    11 0 Отговор
    Пачино и де Ниро са най-великите. Филма ще е хит, Скорсезе го планира от близо 10 години.