Last news in Fakti

30 Септември, 2019 21:31 1 939 4

Клинт Истууд се завръща през декември

  • клинт истууд-
  • балада за ричард джуъл

"Балада за Ричард Джуъл" - новият филм на холивудската легенда, ще излезе на екран на 13 декември

Клинт Истууд се завръща през декември - 1

"Балада за Ричард Джуъл" - новият филм на режисьора и носител на "Оскар" Клинт Истууд, ще излезе на екран на 13 декември, съобщи ЮПИ.

В главната роля зрителите ще видят Пол Уолтър Хаузър ("Аз, Тоня", "Черен в клана"). Хаузър се превъплъщава в образа на полицейския служител и охранител Ричард Джуъл, чиято действителна история проследява филмът.

Джуъл открива подозрителна раница в Олимпийския парк по време на Летните олимпийски игри в Атланта през 1996 г., евакуира района и спасява много хора. Собственият му живот обаче се преобръща, след като полицията пуска информация, че той е замесен в бомбения атентат. От герой Джуъл бързо се превръща в един от най-мразените хора в САЩ. Въпреки че е оневинен, медиите го преследват с години. Ричард Джуъл умира през 2007 г. на 44-годишна възраст.

Актьорът и носител на "Оскар" Сам Рокуел ще играе адвоката, поел защитата на Джуъл. Оливия Уайлд ще се превъплъти в образа на журналистката Кати Скръгс, която следи историята в развитие. В ролята на агент на ФБР, разследващ атентата, зрителите ще видят Джон Хам.

Сценарият за "Балада за Ричард Джуъл" е поверен на Били Рей, познат с работата си над "Капитан Филипс".

Леонардо ди Каприо и Джона Хил, за които по-рано беше съобщено, че ще се снимат във филма, не са част от актьорския състав, но се изявяват като продуценти.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Алфа Вълкът

    16 3 Отговор
    ВЕЛИК!!!
  • 2 Тръмп

    12 3 Отговор
    Много Велик!!!:):):)
  • 3 100

    1 16 Отговор
    Бил е велик сега е алчен старец .-
  • 4 бай Ив°

    1 0 Отговор
    Само който не е гледал филмите му не може да разбере гениалността на режисьора Клинт Истууд. Силни, инстински, затрогващи, карат те да настръхнеш и да се замислиш. Действителни истории, показани по страхотен начин. Респект!