Last news in Fakti

6 Октомври, 2019 23:00 4 742 1

Том Холанд върнал Спайдърмен в Marvel

  • том холанд-
  • спайдърмен-
  • marvel

Актьорът поддържал постоянен контакт с двете студиа

Том Холанд върнал Спайдърмен в Marvel - 1
Снимка; Shutterstock

Актьорът Том Холанд е имал водеща роля в преговорите между Disney и Sony за правата над образа на Спайдърмен, съобщи Hollywood Reporter.

Двете страни работят заедно по филма. Sony държат филмовите права над образа, след като ги закупиха от Marvel през 80-те години на миналия век.

Marvel вече са собственост на Disney, но Sony изпълняват задълженията си по договора и филмовите права над образа са техни. Двете страни вече продуцираха два общи филма за Спайдърмен, като образът се появи и във филми от поредицата на Marvel.

През август обаче стана ясно, че студиата не са постигнали споразумение за продължаване на общата работа, като от Sony обявиха, че Спайдърмен вече няма да е част от поредицата на Marvel.

Оказва се, че през последния месец актьорът Том Холанд е поддържал постоянен контакт с шефовете на двете студиа. Той е търсил възможност за запазване на Спайдърмен в поредицата на Marvel.

В крайна сметка през миналата седмица беше обявено, че Sony и Disney са постигнали споразумение. Двете студиа ще произведат още един общ филм, а образът ще се появи в още един филм от поредицата на Marvel.

Холанд вече обяви, че е изключително радостен от новината. Той планира да се появи в поне още няколко филма от поредицата.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.