4 Октомври, 2019 15:40 1 536 3

Две жени обвиняват Джеймс Франко в сексуален тормоз

  • джеймс франко-
  • жени-
  • сащ-
  • тормоз-
  • сексуален-
  • актьор

Поредна порция обвинения срещу холивудска звезда

Две жени обвиняват Джеймс Франко в сексуален тормоз - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Две жени обвиниха в сексуален тормоз актьора Джеймс Франко и партньорите му в актьорското училище, което основали заедно. Това е поредната порция обвинения от такъв характер срещу холивудска звезда в рамките на няколко дни.

Сара Тидър-Каплан и Тони Гаал твърдят, че Франко и колегите му са принуждавали младите и красиви момичета в училището да се явяват на експлоатативни прослушвания и проби с обещания за участие във филми, което така и не се случило. Двете жени са внесли обвинителен акт, в който се посочва, че въпросното училище за актьорско майсторство е служило като средство за привличане на млади жени с цел да бъдат използвани, пише „Ню Йорк Таймс”.

Според обвинителите Франко и партньорите му често прекрачвали границите на допустимото, а поведението им спрямо младите жени – техни ученици, било от предимно провокативен характер. Това от своя страна довело до сексуална експлоатация както вътре, така и извън пределите на актьорското училище. Школата предлагала и допълнителни майсторски класове, които достигали до 2000 долара, включително и 750 долара за майсторски клас за секс сцени. Момичетата трябвало да записват изпълненията си на видео, след което Франко да ги преглежда.

В официална позиция адвокатите на актьора отричат обвиненията. „Джеймс не само ще се защити напълно, но и ще търси обезщетение от ищците и техните адвокати за завеждането на този иск, чиято цел е търсене на публичност”, посочва защитата на Франко, предаде Би Ти Ви.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 зара

    6 1 Отговор
    като го гледам май той е бил обект на сексуален тормоз от дебелите и кухи откъм мозък американски женски
  • 3 Език на,, момиченце,, от махалата Зарка

    1 0 Отговор
    И аз така искам, като тези две жени дали дебели или слаби...!