Last news in Fakti

4 Октомври, 2019 17:33 1 259 3

Рок икони ще свирят на... акулите (ВИДЕО)

  • kiss-
  • кис-
  • пол стенли-
  • джийн симънс

KISS ще изнесат концерт насред океана, в който ще могат да се заслушат и хищниците

Рок икони ще свирят на... акулите (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Следващия месец популярната американска група KISS ще изнесе в Австралия насред океана концерт, в който ще могат да се заслушат и акулите, съобщава АP.

Шоуто ще бъде предназначено за осем фенове, които ще слушат парчетата на гримираните и костюмирани рокаджии в малка подводница. Музиката ще се лее от подводни високоговорители, а съставът на певеца Пол Стенли ще свири на корабче над спускаемия апарат.

Спектакълът е част от кампанията на компанията Еърбиенби - "Преживявания с животни". Тя цели хората да забавляват животните, а не обратното, каквато е сегашната практика. Пол Стенли заяви, че ще изпълнят най-малко 4 парчета като на шега добави, че не знае дали акулите ще могат да изтърпят повече техни изпълнения.

Рок музикантът припомни, че акулите биват изкушавани от нискочестотни вибрации и рокът е едно прекрасно средство да бъде привлечено тяхното внимание.

Шоуто на KISS е предвидено за 18 ноември в Индийския океан край Порт Линкълн в южната част на Австралия.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Митко

    5 1 Отговор
    YOU WANTED THE BEST, YOU GOT THE BEST!
    THE HOTTEST BAND IN THE WORLD....

    Коментиран от #2

  • 2 Пипъна

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Митко":

    Абсолютно!
  • 3 гощо

    2 7 Отговор
    Като ученик харесвах тази диско група! После се втвърдиха нещата и спрях да слушам диско!!!