Last news in Fakti

8 Октомври, 2019 13:07 1 722 3

Легенда на френското кино: Не съм изнасилвач

  • люк бесон-
  • санд ван рой-
  • изнасилване

Режисьорът Люк Бесон отхвърли всички обвинения, отправени срещу него

Легенда на френското кино: Не съм изнасилвач - 1
Снимки: БГНЕС/ЕРА

Френският режисьор и сценарист Люк Бесон, чието дело за изнасилване беше възобновено през месец октомври, отхвърли обвиненията, отправени срещу него, съобщава телевизионният канал Би Еф Ем.

В интервю пред медията кинотворецът заяви, че делото е скалъпено от А до Я. "Не съм извършвал никакви насилствени действия спрямо жени. Никога не съм вдигал ръка срещу тях и никога не съм ги заплашвал", заяви Бесон.

Той сподели, че никога през живота си не е принуждавал жена към каквото и да било - нито във физически, нито в морален аспект. "На никого не съм давал наркотици. Всичко това е лъжа!", заяви режисьорът.

При все това Бесон призна, че е поддържал любовна връзка в продължение на две години с една от девойките, която миналата година го обвини в изнасилване. "Допускал съм грешки. Лъгал съм, дори и самия себе си", като добави, че е крил тази своя връзка от съпругата и децата си.

Легенда на френското кино: Не съм изнасилвач

През месец май м.г. белгийско-холандската актриса Санд ван Рой подаде оплакване в полицейски участък в Париж, заявявайки, че режисьорът я изнасилил. Тя се срещнала с него в хотел "Бристол", недалеч от Елисейския дворец. Бесон сипал наркотици в чая ѝ и след като загубила съзнание, я изнасилил. Когато по-късно се събудила и си спомнила какво се е случило, се обадила в полицията.

Резултатите от направения в края на месец май м.г. токсикологичен анализ на кръвта на 28-годишната актриса бяха отрицателни.

Освен това тя не отрича, че по-рано е имала интимна връзка с Бесон.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кой68

    14 0 Отговор
    Вече е ред на мъже да си спомнят че са насилвани,опипвани от жени преди 5,10,15 или 20 години.....Прекалиха "дамите"....
  • 2 111

    6 0 Отговор
    Тая що има зърна на роклята?
  • 3 ХХХ

    7 0 Отговор
    Много красиво момиче на първата снимка, обаче се облякла като ко*ва, напъчила ци*ци, че даже и винтилите й се показват, и после ... ама защо мъжете ме гледат, що мъжете ме пипат?! Е, хайде познай защо!