Last news in Fakti

12 Октомври, 2019 23:29 3 738 3

Дженифър Анистън мечтае за времето на Мег Райън

  • дженифър анистън-
  • комедии-
  • мег райън

Актрисата иска да вижда повече романтични комедии

Дженифър Анистън мечтае за времето на Мег Райън - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Актрисата Дженифър Анистън призна, че и липсват старите романтични филми с невисоки бюджети, съобщи Dark Horizons.

Анистън беше една от големите звезди на романтичните комедии. Сега тя се снима в сериала „Сутрешен блок“.

„До скоро не мислех да се връщам в телевизията. Сега обаче имаме тези платформи, които произвеждат прекрасни неща. Гледам ги и си казвам, че това е по-добро от нещата, по които работя.

Сега нещата се промениха. Всичко се доминира от тези огромни филми на Marvel. Не мисля, че съм имала интерес към това да играя пред зелен екран.

Липсват ми старите филми с Мег Райън, онези забавни романтични комедии със средни бюджети. Тогава просто отиваш в киното и се забавляваш“, заяви Анистън.

Тя смята, че трудно може да се случи някакво продължение на сериала „Приятели“. Според нея актьорите и продуцентите не гледат към такъв вариант.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 плевен

    5 5 Отговор
    99% от направеното в Холивуд е в захаросаният стил на Мег Райн, или Капитан Америка. Филми, които дори не се опитват да погледнат към някой сериозен проблем. Не мога да си представя Мег Р. във "Взвод" или "Мостовете на Медисън"
  • 2 Гзт

    2 5 Отговор
    Кой гледа вече захаросани филмчета , за влюбени дебили. И смотани драми за некви тиквеници.

    Коментиран от #3

  • 3 Пилотът Гошу

    14 0 Отговор

    До коментар #2 от "Гзт":

    Бе не знам за комедиите, ма 100 пъти по-добре да седне да гледа човек неангажираща комедийка докато си пие уискито, вместо филмите за олигофрени, които бълва индустрията... Зелени човеци, хора мравки, роботи, щуротии отвсякъде.... Че и вече на конвейер, като сериал.... Ако комедиите са за тиквеници, то измишльотините са за хептен безмозъчни....