Last news in Fakti

16 Октомври, 2019 15:05 3 177 7

Холивудска звезда влезе в затвора

  • фелисити хъфман-
  • отчаяни съпруги-
  • уилям мейси-
  • хайди флайс

Актрисата Фелисити Хъфман започна да излежава 14-дневната си присъда

Холивудска звезда влезе в затвора - 1
Снимки: БГНЕС/ЕРА

През следващите две седмици актрисата Фелисити Хъфман, прочула се с ролята си в сериала "Отчаяни съпруги", ще бъде известна като затворничка No.77806-112, след като се яви във федерален затвор в Калифорния, за да излежи 14-дневната си присъда, съобщава Ройтерс.

Петдесет и шест годишната Хъфман се е явила доброволно в затвора в Дъблин в района на залива на Сан Франциско, Калифорния, придружена от съпруга си, актьора Уилям Мейси, съобщават представителите на актрисата.

Затворът, в който Хъфман ще прекара две седмици, е с ниска степен на охрана. В миналото в него е лежала друга известна особа - "Холивудската Мадам" Хайди Флайс. Подобно на останалите затворнички тя ще получи униформа и бельо и към нея ще се обръщат с номера ѝ. Актрисата ще дели стая и тоалетна с три жени.

През септември Фелисити беше осъдена на 14 дни затвор, след като се призна за виновна по обвиненията, че е платила подкуп, за да улесни влизането на дъщеря си София в престижен университет.

Холивудска звезда влезе в затвора

На актрисата бяха наложени също глоба от 30 000 долара, 250 часа обществено полезен труд и едногодишна пробация. В корупционната схема бяха обвинени над 50 души.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    24 2 Отговор
    Ето заради това Америка управлява света. Законът е равен за всички.

    Коментиран от #7

  • 2 гост

    9 1 Отговор
    У нас милиони прибират от подкупи, нагло пред очите на народа, а накрая им слагат по една условна и да си ходят. Ето, това е поучителна присъда, не че е наранила някого, но е за показност и морал. Докато съм жив няма да видя подобно нещо у нас.
  • 3 Гост

    10 0 Отговор
    Глей, какво правят хората. Тука ако не ти купят книжка или диплома те мислят за най-големия бунак.
  • 4 Гост

    4 1 Отговор
    Глей, какво правят хората. Тука ако не ти купят книжка или диплома те мислят за най-големия бунак.
  • 5 стана ли ви ясно

    4 0 Отговор
    Ние сме държава обърната с главата надолу. У нас е гордост да ти купят диплома, книжка. Още по соц времето всичко ставаше с "връзки". О уреждането на добра работа, до закупуването на елементарни неща като дрехи, обувки, дезодоранти та дори и тоалетна хартия. Затова Америка е велика . Там няма значение чие отроче си или каква длъжност заемаш. Закона е за всички. Шапка им свалям. Но там прокурори и съдии са само почтени и честни хора, а не продажни мизерници като нашите.
  • 6 зара

    0 0 Отговор
    така е в нормалните държави , а тук пладтешки обири
  • 7 Нафърфорий

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    И да , и не. Бас ловя, че ако беше някой човек от простолюдието щяха да му стъжнят животеца, тия 14 дни са мижим да те лажим. В САЩ с добър адвокат, може да отървеш всичко.