17 Октомври, 2019 15:09 1 878 5

Емблематично парче на Guns N' Roses навъртя милиард гледания (ВИДЕО)

  • гледания-
  • youtube-
  • guns n roses-
  • sweet child of mine-
  • рекорд

Най-големият сингъл на култовата банда направи 1 милиард гледания в YouTube

Видеото към #1 сингълa на легендарната рок банда Guns N' Roses, "Sweet Child O" Mine", официално е първото музикално видео от 80-те години, достигнало 1 млрд. гледания в YouTube. Това постижение е второто по рода си и за самата група, чието видео към епичното парче "November Rain" (1992 г.) през 2018 г. се превърна в първото (и единствено до момента) видео от 90-те с над 1 млрд. гледания.

Guns N' Roses превземат с необуздано поведение световната рок сцена и продължават да вълнуват света с албума си "Appetite For Destruction" от 1987 г., който се все още е най-продаваният дебютен албум на всички времена в САЩ с над 30 млн. копия в световен мащаб.

През 2018 г. излезе юбилейната ремастерирана и разширена версия на албума, озаглавена "Appetite For Destruction: Locked N' Loaded", пише dir.bg

Постоянният успех на групата по време на турнето "Not In This Lifetime" в световен мащаб му отрежда четвърто място в списъка с най-успешни турнета в историята на световната музика.

Guns имат над 6.7 млн. последователи в YouTube и рекордни видео постижения от десетилетия насам. Лоялната им фен аудитория по цял свят не спира да се връща към видеата на техните класики и превръща бандата в една от всички 200 най-гледани артисти в YouTube в цял свят за 2019 г.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Алфа Вълкът

    12 0 Отговор
    Все още повечето стари хитове са ъплоуднати от нормални потребители, а не от самият автор/продуцент. За разлика от новите шитни, които се качват на момента и докато са хитове лесно минават 1млрд гледания и се забравят след година. Но, до 15г старите рок парчета ще са с най-високата гледаемост.
  • 2 Мосак Фонсека

    1 1 Отговор
    Ас мислех, че е дончу край
  • 3 Рок

    4 2 Отговор
    Най-висока гледаемост значи над шест милиарда и половина към момента. Няма как което и да е парче от 20ти век да мине този мащаб. Все пак, не броя на гледанията определя качеството.
  • 4 grecas

    0 2 Отговор
    аве от де ги вадите тез измислените звезди!? за пайнер ни сте ли чували?
  • 5 Гънс

    1 0 Отговор
    Голяма работа бяха през 90-те години. Един от върховете на рока.