21 Октомври, 2019 09:22 2 501 6

Лейди Гага отново е сама (ВИДЕО)

  • лейди гага-
  • дан хортън

33-годишната певица падна от сцената заедно със свой фен по време на шоуто си в Лас Вегас

Лейди Гага отново е сама (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Ден след като падна от сцената на концерт в Лас Вегас, ексцентричната поп звезда Лейди Гага е присъствала на моминско парти, на което е разкрила, че вече е необвързана, съобщи Контактмюзик.

Преди броени дни 33-годишната певица падна от сцената заедно със свой фен по време на шоуто си в столицата на хазарта. Впоследствие Лейди Гага разкри, че ѝ е направен рентген на цялото тяло, за да се изключат счупвания.

Изпълнителката сподели също, че доста я боли. Болките и натъртванията обаче не ѝ попречиха на следващия ден да присъства на моминското парти на приятелката си Сара Никол Тано.

По време на купона Лейди Гага е загатнала с публикация в Instagram за раздялата си със звукорежисьора Дан Хортън след продължила едва няколко месеца връзка.

В поста си поп звездата нарича приятелката си "една жена, която е на път да се омъжи", а себе си - "една необвързана дама".


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Джамбаза

    6 1 Отговор
    зимам я
  • 2 Мосак Фонсека

    3 1 Отговор
    Иас га зимам
  • 3 Писания Минчу

    2 2 Отговор
    Такива като Стефани, защото това име повече и отива,, известни хора от света, дали ще падне, дали ще стане, дали ще се разведе или събере с някого, интересно е да прочете за такива хора нещо човек, хайлафа на света...!

    Коментиран от #6

  • 4 Инж. Чукачев

    1 2 Отговор
    Езикът ми ще бъде около 17 минути между задните и полукълба ...
  • 5 Yyy

    1 0 Отговор
    Satan
  • 6 гост

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "Писания Минчу":

    Ти ако имаш тоя киликандзер за елита на света, начи мноо си зле....ама мнооо!!!!!!