Last news in Fakti

1 Ноември, 2019 21:04 2 822 2

Джерард Бътлър сменя подводницата със самолет

  • джерард бътлър

Актьорът ще се снима в нов екшън

Джерард Бътлър сменя подводницата със самолет - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Джерард Бътлър ще е звезда във филма "Самолетът", който ще покаже как пилот герой приземява самолет във военна зона, съобщи Контактмюзик.

На Бътлър е поверена главната роля в екшъна, описващ историята на пилота Рей Торънс, който приземява повреден от буря самолет във военна зона. След това той е като уловен в капан между графиците на различни милиции, които възнамеряват да присвоят самолета, и съдбата на пътниците в него. Докато властите и медиите търсят самолета, Рей трябва да се справи със ситуацията и да гарантира сигурността на пътниците до идването на чаканата помощ.

Планирано е снимките да започнат следващата година.

Филмът ще бъде продуциран от "Ди Бонавентура пикчърс" и "МадРивър пикчърс". Сценарият е написан от Чарлз Къминг и Джей Пи Дейвис и е базиран върху книга на Къминг.

Шотландският актьор наскоро се снима в екшъна "Код: Ангелът", който събра 133 милиона британски лири приходи в световния бокс-офис.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 джедай

    2 0 Отговор
    Един от реномираните и харесвани актьори е г-н Бътлър. Много хубав филм с негово участие е "Грозната истина" с ангелоподобната Катрин Хейгъл.