4 Ноември, 2019 08:45 1 588 3

Лейди Гага продължава и в киното (ВИДЕО)

  • лейди гага-
  • роди се звезда

Певицата избра първата си филмова роля след "Роди се звезда"

Лейди Гага продължава и в киното (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Лейди Гага ще изпълни ролята на съпругата на убит наследник на модната династия "Гучи" във филм на Ридли Скот, съобщи Ройтерс.

Това ще е първото участие на певицата във филм след дебютната ѝ главна роля в киното през миналата година в "Роди се звезда". Тя ѝ донесе много похвали от критиката и номинация за награда "Оскар" за най-добра актриса.

Лейди Гага ще играе Патриция Реджани, която лежа 18 години в италиански затвор за организирането на убийството на съпруга ѝ Маурицио Гучи през 1995 г. Това е едно от най-скандалните престъпления във висшето общество в Италия.

Реджани, наричана Черната вдовица, излезе от затвора през 2016 г.

Маурицио, който е внук на основателя на модната къща, има две дъщери от Патриция, но я напуска заради друга жена. Децата им обясняват действията ѝ с претърпяна операция заради мозъчен тумор. Обществото обаче я възприема като темпераментна жена, търсеща отмъщение.

Лейди Гага е родена в Ню Йорк, но е с италиански произход. За участието си във филма "Роди се звезда" тя спечели награда "Оскар" за най-добра оригинална песен - "Shallow".


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ториното

    2 1 Отговор
    Супер
  • 2 222222

    3 2 Отговор
    Прекрасна певица и добра актриса! Успех!

    Коментиран от #3

  • 3 Див петел

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "222222":

    Ами бе...да не верваш..ама щом казваш