Last news in Fakti

7 Ноември, 2019 09:55 4 510 16

Стефан Данаилов има разсейки в белите дробове

  • стефан данаилов-
  • болница-
  • бели дробове-
  • рак-
  • тумор-
  • разсейки

Тревожни резултати от изследвания притесниха лекарите на Стефан Данаилов

Тревожни изследвания, които показват, че в белите дробове на Стефан Данаилов има разсейки от преживяния през 2013 година лимфом, са притеснили лекуващите го лекари.

Големият актьор бе вкаран отново в медикаментозна кома преди дни заради рязко влошаване на състоянието му. Любимият на няколко поколения зрители бе приет в реанимацията на ВМА заради затруднено дишане.

Наложи се да му бъде направена пункция за изваждане на вода от белите му дробове, а актьорът бе поставен в първата медикаментозна кома, от която бе изваден след няколко дни. Специалистите от ВМА се борят за живота му денонощно, но за съжаление изследванията показали, че в белия му дроб има разсейки от тежкото кръвно заболяване лимфом, с което бе диагностициран през 2013 година, пише Галерия.

Коварната болест представлява неконтролируемо делене на белите кръвни телца, но след химиотерапия Ламбо бе успял да влезе в ремисия. Тежката болест все пак се отрази на целия му организъм. Данаилов бе засегнат от Паркинсон, затруднено придвижване и проблеми със зрението. Въпреки това в периода, когато се почувства по-добре, той дори се включи в постановката "Актрисата", където си партнира с една от най-близките си колежки Аня Пенчева.

През август големият актьор претърпя инцидент след падане във вилата си в Приморско, при който счупи тазобедрена става. След инцидента се наложи да бъде опериран по спешност, но след това, вместо да се възстановява, се върна неочаквано на сцената.

Малко след това състоянието му се влоши рязко и той бе приет във ВМА. Синът от Ирен Кривошиева - Влади, се върна от САЩ, за да го види. Младият мъж обаче отново е зад Океана, тъй като следва медицина. Лекарите, които са сред най-добрите в страната, правят всичко възможно за оздравяването на Ламбо, но отказват всякакви изявления за състоянието му.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Асан

    24 20 Отговор
    Харесвам го този човек не прилича на останалите мизерни и прости Българи!
  • 2 шумкари

    12 37 Отговор
    Не го харесвам, както и Лили Иванова и всички икони на болшевишките престъпници.

    Коментиран от #14

  • 3 Асан

    3 29 Отговор
    Ще се наложи да вкарам в медикаментозна кома няколко гяура ако си се опълчат да знаете

    Коментиран от #8, #11

  • 4 Ерсин аби трепач и биач на цигани от ГО

    8 16 Отговор
    Само комунизма щени спаси да знаете иначе ще лапнем банана скопо време
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Читател

    10 17 Отговор
    Чак пък "любим"? Беше красив, биваше го и като артист. Но ако не беше се оженил за жена, чийто баща беше важна клечка в БКП и след това и той станал лесно член на БКП, щеше да види популярност през "крив макарон". Нека всеки си представи, че в напреднала възраст половинката му "сервира", че на младини не само е изневерил, но и има дете, няма ли да си отиде "скоропостижно". Така, че сега раздялата на Стефчо с живота не е случайна, че е в мъки.
  • 7 гост

    20 0 Отговор

    До коментар #5 от "Гост":

    Така е. Наскоро съпровождах моя близка из дебрите на рака и химиотерапията. Онкоцентровете са пълни, ама наистина пълни, операциите вървят на конвеир. Лошото е, че има много такива на по 30тина години. Никой не се замисля откъде идва, как може да се предпазим, искаме ли въобще да се предпазим. За мен е нормално едно тяло да започне да има такива проблеми след определена възръст, например след 70г., но не е нормално от бебета, дечица, младежи и 20-30г. хора. Осигурете им лечение на тях, безапелационно и беобързващо. Защото като отидеш и макар да си осигурен ти казват, сложна операция, екип, консумативи и си на 8х.лв за една операция, ами ако се наложи втора, трета, терапии, пътни. Няколко хиляди лева съм дал ей така, заради това да помагаш на човек, защото с 300лв пенсия кое да си плати, пътните ли, престоя ли или илачите за стотици левове след терапията? За това държавата не се грижи. Те дори фонда за лечение на деца в чужбина отказаха или оставят тежко болни деца да чакат с месеци, време, което децата нямат. За това ли ми взимат стотици левове от заплатата всеки месец? Аз не искам да е така, но никой не ме пита, просто взимат, било закон. Затова напускат страната всички тези хора, които не виждат спасение тук.

    Коментиран от #9

  • 8 Его

    8 1 Отговор

    До коментар #3 от "Асан":

    УросПичОДжум гледай да не ти вкарам аз нещо на тебе първо преди да те пратя при създателя ти
  • 9 Жоро

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "гост":

    Болница сердика в софия.
  • 10 КУРнинов

    4 5 Отговор
    АЛКОХОЛА НЕ ПРОЩАВА И НА НАЙ-ДОБРИЯ СИ ПРИЯТЕЛ!
  • 11 нещастник

    5 0 Отговор

    До коментар #3 от "Асан":

    Миризлив мингиш Нали знаеш че вече сам се осъди на смърт по собствено желание Въпрос на време е да те сложат в чаршафа
  • 12 два пъти свидетел

    1 0 Отговор
    Лечението тука не става. Ако не те убие рака, скапва те химиотирапията, лекарите не смеят да предписват индивидуални процедури, понеже струват $100К и нагоре, ако искат близките му да живее, да търсят нещо навън.
  • 13 гост

    4 0 Отговор
    Ами да се оттегли и да си почине на спокойствие и в мир. Не разбирам защо престарели и болни хора се бутат само и само да са в устата на хората, в медиите, като в случая не е ясно какво се опитват да докажат.

    Коментиран от #15

  • 14 Усмивката

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "шумкари":

    Време е да се отърсиш от предразсъдаците.Гледай по малко чалга.Остави бирата.Почети малко българска класика.Опитай да влезеш по пограшка в имението на български новобогадаш .И ако оцелееш,или това което е останало от мозькът ти ,с него ще можеш поне да гледаш.
  • 15 Усмивката

    1 2 Отговор

    До коментар #13 от "гост":

    В случая той е актьор.И не се бута.Това е професията му.А това твоето е бъхтене.За насъщния.Идва ти краят.И си почиваш в мир.
  • 16 цербер

    1 0 Отговор
    Стефан Данаилов има разсейки в белите дробове РАЗСЕЙКИ НА КАКВО? НА СЕНКИ ОТ НЕСЕБЪРСКИТЕ ПЛАЖОВЕ ЛИ? Лимфомът е най-често срещаният рак на кръвта. Напишете го ясно и разбираемо!