7 Ноември, 2019 12:26 2 919 3

Катрин Деньов е получила инсулт

  • катрин деньов-
  • болница-
  • инсулт-
  • инфаркт-
  • тежко състояние

Семейството ѝ съобщи, че тя ще се възстановява дълго

Катрин Деньов е получила инсулт - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Легендарната френска актриса Катрин Деньов е получила инсулт, съобщи семейството ѝ в комюнике, разпространено от говорителката ѝ Клер Бондел, предаде Франс прес.

За щастие 76-годишната актриса не е парализирана, но ще ѝ отнеме известно време, за да се възстанови. Тя е хоспитализирана в парижка клиника, оповести семейството ѝ, без да даде повече подробности.

По-рано в. "Паризиен" съобщи, че Деньов се е почувствала зле през нощта във вторник срещу сряда. От няколко седмици актрисата се снима във филма "Приживе" на Еманюел Берко. В него тя играе майка, чийто син (Беноа Мажимел) е болен от рак. Първа помощ ѝ оказват лекарите около снимачната площадка.

Катрин Деньов е един от символите на френското кино. Наричат я "Ледената кралица" заради деликатната красота и хладните маниери. Тя става световна звезда през 60-те години на миналия век.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шб жм

    0 3 Отговор
    Дайте още малко и за Стефан Данаилов..трябваше в една статия да го напишете общо..че комунистическите баби са объркани

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Кенан Хасан

    0 2 Отговор

    До коментар #1 от "Шб жм":

    И комунистическите дядовци също.
  • 3 Усмивката

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Шб жм":

    Така е .Ако на времето са ги наричали хавлии.Сегашните са с прозвището вече,,пачаври”.Ако сегашни те наричат ,,пич”.След време ще се обръщат към тебе с достолепното....болен щъркел.Такъв е животът.Докато се напиеш ,и след другия ден си развалина .Днес се усмихваш,утре се озъбваш.Това е