Last news in Fakti

8 Ноември, 2019 11:20 3 555 10

Уитни Хюстън си лягала и с жени (ВИДЕО)

  • уитни хюстън-
  • Робин Крофорд

Певицата е имала интимна връзка на младини с най-добрата си приятелка

Уитни Хюстън си лягала и с жени (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Когато е била 17-годишна, покойната днес певица Уитни Хюстън е имала интимна връзка с най-добрата си приятелка Робин Крофорд, която тогава е била на 19, пише Контактмюзик.

По онова време двете били ръководителки на групи в летен лагер в Ню Джърси. Искрата припламнала веднага и те стигнали до физическа близост. По думите на Крофорд, която за пръв път публично признава връзката си, двете с Уитни искали да бъдат заедно и не ги интересували никакви клишета. Представяли си, че връзката им ще трае вечно. Това почти се сбъднало, тъй като останали приятелки в продължение на десетилетия.

Но физическата им близост била прекратена през 1982 година, признава 58-годишната Крофорд в своите мемоари, които предстои да бъдат публикувани. Това станало малко след като Уитни подписала дискографски договор с Клайв Дейвис. Певицата настояла да преустановят физическите си контакти, тъй като те биха направили живота им още по-труден.

Отделно имало и натиск от страна на майката на Уитни, Сиси Хюстън, която не одобрявала тяхната близост. Ако хората узнаели за нея, щели да я използват срещу тях, а през 80-те години отношението към гей връзките никак не било добро.

Когато преустановила контактите си, Уитни подарила на Робин Библия със сини корици.

Робин Крофорд, която е фитнес треньорка, запазила мълчание за това, което я свързва с Уитни в продължение на десетилетия. Но сега, в своите мемоари, Крофорд държала да разкаже какво е изпитвала към нея, преди и след като певицата е станала известна.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Алфа Вълкът

    13 7 Отговор
    В света на Холивуд, не бих се изненадал ако си е лягала с кучета!

    Коментиран от #2

  • 2 Забелязъл.

    6 4 Отговор

    До коментар #1 от "Алфа Вълкът":

    Аз пък не бих се учудил ако си е лъгала с вълци.....😉😂😉😂😂 ХА ХА ХА
  • 3 дядо Хаджия

    4 0 Отговор
    А ми чи кво толкоз.
  • 4 джедай

    9 0 Отговор
    Е,голям праз! Една жена целувала и милвала друга жена. Че те и без това си го правят. Целуват се и си се тупкат по дупетата. За жените това е нещо всекидневно.
  • 5 само питам бе

    3 0 Отговор
    Що ли ми се струва че това е добре отработен рекламен трик за увеличаване продажбите на книгата на тая т.нар. авторка....
  • 6 Хайл

    3 7 Отговор
    Сега си ляга с дявола в ада. Наркоманка сладникава певица . Смотана актриса. 😈😈😈😈🎸🎸🎸🎸🎸
  • 7 Щъркел

    2 0 Отговор
    Си ляга ами, няма се права да стои.
  • 8 True

    2 1 Отговор
    Ти,невежо същество,което не разбира от музика,изкуство и жени,злобно изпълнено с омраза,ти ли ще казваш каква е Уитни Хюстън...??! Ти какъв си,какво си?..Ти не знаеш защо си на земята..!!Тя е изпълнила мисията си на земята и дала своята красивата музика на светът!!Най- великият женски глас в музиката,невероятна и красива жена,актриса,недостижима! ГОЛЯМА си Уитни!!Завинаги! ❤
  • 9 Шок и пак шок

    1 1 Отговор
    Колко много омраза има в коментарите. 😲
  • 10 Brat

    3 1 Отговор
    Авторе, не ми е работа да те уча, ама тази статия трябва да е в "Любопитно", а не в "Култура", най-малкото от уважение към самата Хюстън, да сториш такава простотия е най-малкото подигравка с таланта и и труда и.