11 Ноември, 2019 15:28 3 574 2

Ръсел Кроу напълня неузнаваемо за нова роля

  • ръсел кроу-
  • напълня-
  • роля-
  • дерик борте-
  • unhinged

Кроу играе маниак, който преследва жени

Ръсел Кроу напълня неузнаваемо за нова роля - 1
Снимка: Shutterstock

Известният холивудски актьор Ръсел Кроу, който се прослави с ролята на гладиатор в едноименния филм, въплъщавайки мускулестия римски генерал Максимус, в последно време е далеч от тази визия.

За новата роля в трилъра "Unhinged" актьорът качи много килограми и за разлика от старателните тренировки, с които се подготвяше за ролята в "Гладиатор", единствената му задача сега е да яде каквото си поиска.

Във филма, който ще видим през 2020 г., Кроу играе маниак, който преследва жени, а за да направи героя му по-убедителен, режисьорът Дерик Борте поиска от него да промени външния си вид.

Разбира се, подобни промени за Ръсел не са непознати, но това е една от по-радикалните и мнозина не биха разпознали Кроу в този вид на улицата.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 МАЙТАП БЕ УИЛИ

    7 0 Отговор
    Давай Ръсел.....давай пич......Коня га умре,да умре от зоб........
  • 2 гост

    4 0 Отговор
    И аз сега се пъна да ям всичко и по много, за една роля викам, дано ми я дадат като надебелея достатъчно, не знам още коя е, но се старая да постигна големи килограми, ролята на живота ми един вид.