Last news in Fakti

18 Ноември, 2019 20:09 25 501 12

Любим български актьор призна, че страда от страшна болест

  • георги стайков-
  • актьор-
  • болест-
  • множествена склероза

Рязко намалих алкохола — пречи на вестибуларния апарат, коментира Георги Стайков

Любим български актьор призна, че страда от страшна болест - 1
Снимка; бТВ

Любимият на поколения българи актьор Георги Стайков призна, че има множествена склероза. Заболяването е било открито тази пролет, а актьорът вече е минал два курса на терапия.

Стайков бе приет през май в МБАЛ „Бургасмед”. „Продължавам напред. Множествената склероза няма да ме уплаши. Бях стигнал до патерици, но вече съм възстановен.

Рязко намалих алкохола — пречи на вестибуларния апарат–и си позволявам чаша – две вино на вечеря”, казва още актьорът.

„Каня се да започна и някаква дейност във фитнеса. Няма прогноза за това състояние – може да има пристъпи, може и да няма. Не се знае”, коментира звездата от филма „Вчера” пред bTV.

Оттогава той е правил два курса на рехабилитация и е минал на възможно най-ефективни лекарства.

„Е, вече не ставам за екшъни, но мога да съм мафиот, който няма да тича”, шегува се Стайков в типичния си стил.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 25 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Любим, любим,

    76 7 Отговор
    Колко да е любим? А за болеста-дано се оправи доколкото е възможно.

    Коментиран от #12

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Joro

    76 4 Отговор
    Пожелавам му да се пребори и да е мн мн здрав. Колко е известен не е изобщо важно.
  • 4 Пияница

    22 14 Отговор
    Ей брато артисте, слушай ме сега. Нема да пиеш повече домашна ракия или Black Ram смръдливо уиски, което е менте, а че си поркаш Jack Daniels и нема да имаш никъкви проблеми, в смисъл пак ще си пияница, обаче черния ти дроб ще бъде ок
  • 5 да те светнем

    36 4 Отговор
    Абе брато пияницо, ти пък требе да си абсолютно изтръпнал, че да си мислиш че има някаква разлика м/ду RAMa и DANIELSa..в България де...и двете марки са лимитирана серия на цар Киро....и двете като ги отвориш и ти замирисват на одеколон''Идеал'' ( имаше такъв навремето в бръснарниците')

    Коментиран от #7

  • 6 Хаджи Генчо

    30 2 Отговор
    Да му дава Господ сила за да мине през това изпитание!
  • 7 Някой

    10 4 Отговор

    До коментар #5 от "да те светнем":

    Пълни глупости. Явно не си пил хубаво уиски !!!

    Коментиран от #11

  • 8 дедо

    9 3 Отговор
    Рязко намалих алкохола - чаши вино на вечеря!? Че ти колко си пил досега бе момче, две чаши седмично при някакъв повод разбирам, ама всяка вечер вино....
  • 9 Давид

    11 2 Отговор
    Едни са пияници , едни наркомани , други продажници , мишоци и така нататък . Накрая колкото и да си хитър или красив и богат или адски беден и болен отивате на едно място . С пари от хартия и злато никой не може да си купи място по близко до Бог . Само чрез трудности , опит и изпитания . Те това не искат да осъзнаете иначе ще спрете да участвате в фалшивата им игра на изтрий билетчето ;)
  • 10 Чичу Ади

    6 1 Отговор
    Рязко намалил алкохола, вече пие само вечер по 2 чаши вино, а преди по бутилка с всяко ядене. Не е лошо човек да се осъзнае с време, че живота не е само онези три неща.
  • 11 да те светнем

    1 2 Отговор

    До коментар #7 от "Някой":

    🤣🤣🤣🤣😉😉😉😉👍👍👍👍💋💋💋💋..ай на бате сладура....явно че ти не пиеш качествен алкохол...моя е само от вън, сравни един Джак от Германия, Гърция или от където и да е с един ''нашенски'' и ще разбереш веднага разликата...ако разбираш от питиета, естествено (което мнооого ме съмнява).А в барчето си имам такива питиета, дето дори не си и чувал...камо ли да си позволиш като цена...айде '' на здраве''
  • 12 Гага

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Любим, любим,":

    Любим от филма "Вчера".