Last news in Fakti

19 Ноември, 2019 09:25 1 471 3

Бонд ще режисира... Бонд (ВИДЕО)

  • джеймс бонд-
  • агент 007-
  • даниъл крейг-
  • барбара броколи

Даниъл Крейг сензационно може да заснеме следващия филм за агент 007

Бонд ще режисира... Бонд (ВИДЕО) - 1
Снимки: БГНЕС/ЕРА

Даниъл Крейг е сред възможните кандидати за режисиране на следващия филм за Джеймс Бонд, съобщи Контактмюзик.

Смяташе се, че 51-годишният актьор за последен път облича смокинга на легендарния шпионин в 25-ия филм за Бонд, но продуцентката Барбара Броколи е склонна да му повери режисурата на следващия филм от поредицата.

"Даниъл е движещата сила зад 25-ия филм за Бонд - заяви близък до продукцията източник, цитиран от в. "Дейли мейл". - Творческото му влияние нараства, тъй като той за 5-и пореден път е в ролята на Бонд.

Бонд ще режисира... Бонд (ВИДЕО)

Той имаше съществен принос за привличането на създателката на сериала "Fleabag" ("Боклук") Фийби Уолър-Бридж като съсценарист на новия филм за Бонд. Крейг е въвлечен във всеки аспект от създаването на филма, от сценария до разработването на персонажите. Барбара го подкрепя и би искала той да се завърне като режисьор на следващия филм от поредицата."

Крейг по-рано увери, че ще положи усилия 25-ият филм за Бонд да е най-хубавият от поредицата. Той отбеляза, че се чувствал привилегирован, че 34-годишната Уолър-Бридж се е ангажирала със сценария на филма.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ердоганя

    1 1 Отговор
    Супер
  • 2 Ториното

    3 0 Отговор
    Много голям е Крейг
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.