Last news in Fakti

19 Ноември, 2019 11:56 2 942 9

БНТ продаде "Под прикритие" на Нова телевизия

  • под прикритие-
  • сериал-
  • продажби-
  • продажба-
  • бнт-
  • нова телевизия

Всички епизоди от поредицата вече ще се излъчват по Нова телевизия

Феновете на успешната тв поредица "Под прикритие" ще могат отново да гледат всички епизоди, но вече по друг канал. БНТ продаде на Нова телевизия правата за излъчване на всички 60 серии от продукцията.

До днес "Под прикритие" остава най-продаваният български сериал. Той обиколи три континента и беше преведен в близо 200 територии от цял свят.

Емил Кошлуков, генерален директор на БНТ, заяви следното:

"За мен това е голямо постижение, защото е признание за труда на БНТ. Изрично искам да благодаря на новото ръководство на Нова телевизия, което вярно на принципа, че подкрепя българското кино и българските сериали, е оценило високо нашата продукция и дава възможност на своите зрители да го видят. Радвам се, че обществена телевизия не в конкуренция, а в партньорство може да работи с частните медии на пазара и взаимно да бъдем полезни едни на други, взаимно да правим бизнес - за мене това е добра стъпка напред.", пише БНТ.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Крум

    8 24 Отговор
    Пълен боклук ! Пари от държавната субсидия са дадени за произвоство на филм за мутри, проститутки, убийства ..
    За това ли иска още пари боклуков !!!

    Коментиран от #3, #7

  • 2 Хаха

    8 0 Отговор
    Те вече са си едно. Направо си ги менкат. И Кошлука и гела слушат Кръстникът.
  • 3 Мартин

    5 2 Отговор

    До коментар #1 от "Крум":

    Това не е сериал за мутри, това е документален филм по действителен случай! Само замени имената на героите с някой други имена и ще се изумиш.
  • 4 Tony Soprano

    1 7 Отговор
    Силни първи 2 сезона, добра за българските стандарти игра и не лош сценарий. Със сигурност не бих го гледал втори път. Втори път е загуба на време.
  • 5 Хайл

    7 7 Отговор
    Не съм го гледал и няма да го гледам .
  • 6 Behemoth

    3 6 Отговор
    Туй като игра на тронове ама за селяни на селу....
  • 7 Неочаквано тъп

    2 3 Отговор

    До коментар #1 от "Крум":

    А кво искаш да гледаш, турски майнета и Али Реза дето му е все Лошо. Или филма Опасни улици. Не се ли стрелят ашлаците там, че и грозни.
  • 8 Хмм

    1 0 Отговор
    Тъпи български хейтъри!! Гледала съм достатъчно чуждестранни и български филми и сериали и мога да ви кажа, че от всички български сериали досега този е най-добрият! Темпото на действието е добро, играта на актьорите е най-добрата българска игра, която съм виждала, дори не се усеща, че е на български. Озвучаването е перфектно, както и светлината в сцените, детайлите са на място винаги, диалозите са подбрани без излишни тъпотии, супер последователно се развива действието, въобще... В интерес на истината преди, като бяше нашумял и актуален, не го гледах, почнах да го гледам преди една седмица някъде и съм адски доволна, не очаквах подобно нещо!! Но, типично по български, трябва отново да има тъпи изказвания, супер много омраза и неуважение към работата на хората и да се търси само "грозното и недостойното". Да, сериалът е за мутри, проститутки и корумпирана власт, но я се замислете какво точно преставлява държавата ни? Само знаете да плюете и да си мислите как сте над всички останали само, защото не харесвате нещо!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.