Last news in Fakti

21 Ноември, 2019 16:40 1 271 1

Aerosmith готвят ново епично шоу (ВИДЕО)

  • aerosmith-
  • аеросмит-
  • джо пери-
  • стивън тайлър

Бандата ще продължи поредицата си концерти в Лас Вегас и през 2020 г.

Aerosmith готвят ново епично шоу (ВИДЕО) - 1
Снимки: БГНЕС/ЕРА

Групата Aerosmith намекна за бъдещо голямо събитие в кариерата си, докато продължава да изнася поредица концерти в Лас Вегас, съобщи Контактмюзик.

Бандата започна да изнася поредицата концерти "Deuces are Wild" в Града на греха по-рано тази година. Изпълнителите на хита "I Don't Wanna Miss a Thing" се готвят да продължат концертите си в "Парк тиатър" в Лас Вегас до юни 2020 г. Сега те споменаха, че нещо специално ще се случи там в началото на следващата година.

"Знаете, че правим само впечатляващи неща", се казва в информация, постната в Тwitter от бандата, включваща Стивън Тайлър, Джо Пери, Том Хамилтън, Джоуи Крамър и Брад Уитфорд. "Затова обединихме сили с Лас Вегас, за да създадем следващото специално нещо за града. Ще научите повече на 20 януари 2020 г."

Кариерите на музикантите от Aerosmith се възродиха, когато те записаха нова версия на песента "Walk This Way" заедно с хип-хоп иконите от Run DMC през 1986 г. Китаристът Джо Пери по-рано довери, че нямал представа колко голямо може да е въздействието ѝ.

"Не си давахме сметка за въздействието на песента и придружаващия я видеоклип, докато не тръгнахме на турне в Европа - каза той. - Някои хора мислеха, че сме нова банда. Когато ни изпратиха самолетни билети, за да отидем в Ню Йорк и да запишем песента, а два месеца по-късно да се снимаме във видеоклипа, за нас това бе обичаен бизнес. Песента стана голям хит, но предварително не знаехме какво ще е въздействието ѝ."

Aerosmith готвят ново епично шоу (ВИДЕО)


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пипъна

    4 0 Отговор
    Великани