21 Ноември, 2019 17:10 2 728 5

Огромно признание за великия Еди Мърфи (ВИДЕО)

  • еди мърфи

Актьорът ще бъде почетен с награда за цялостна кариера

Огромно признание за великия Еди Мърфи (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Актьорът Еди Мърфи ще бъде почетен с приз за цялостна кариера от асоциацията, която присъжда наградите "Изборът на критиците", съобщи Контактмюзик, позовавайки се на "Холивуд рипортър".

Петдесет и осем годишният Мърфи ще получи отличието на специална церемония, отдаваща почит както за постиженията на 2019 г., така и за над сто години афроамериканско кино.

Еди ще получи почетната награда като признание за ролите му през годините, а и за най-скорошното му превъплъщение във филма "Долимайт е моето име". В продукцията на Nеtflix, режисирана от Крейг Брюър, Мърфи играе американския актьор, комик, музикант и певец Руди Рей Мур. Съдейки по възторжените прием и отзиви, ролята е една от най-добрите в кариерата му.

Освен Мърфи с почетни отличия на церемонията, която ще се състои на 2 декември в Лос Анджелис, ще бъдат удостоени актрисата Ния Лонг, режисьорката Каси Лемънс и актьорът Чиуетел Еджиофор, дебютирал като режисьор и сценарист с филма "Момчето, което впрегна вятъра" на стрийминг платформата Nеtflix.

Огромно признание за великия Еди Мърфи (ВИДЕО)

Водеща на церемонията ще бъде бившата президентка на американската Академия за кинематографично изкуство и наука Шерил Бун Айзъкс.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пипъна

    3 2 Отговор
    Най-големият
  • 2 Гостенин

    2 4 Отговор
    Снежинка . Хахахаха
  • 3 С.С

    5 0 Отговор
    Тоз тарикат винаги съм го харесвал. И винаги съм се учудвал как и защо изпълнява две,а понякога и три роли във филмите си. Не знам дали е водил "Оскар"-ите,но ако ли не-време му е.
  • 4 vasik atanasova

    4 0 Отговор
    ТОЙ НАИСТИНА ЗАСЛУЖАВА !!!
  • 5 Prizrak

    1 0 Отговор
    Като актьор е талантлив, но е голям расист.Мрази бели хора и се мисли за голяма работа.