29 Ноември, 2019 14:20 3 150 2

Кънтри икона иска рап дует (ВИДЕО)

  • шаная туейн

Певицата Шаная Туейн е композирала песни за Пост Малоун, Лизо и Джанел Моне

Кънтри икона иска рап дует (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Иконата на кънтри музиката Шаная Туейн иска да си сътрудничи с Пост Малоун и вече е написала песен за техен потенциален дует, съобщи Контактмюзик.

Кънтри певицата е композирала песен, която да бъде изпълнена от нея и рапъра.

"Написах песен, с която ще е свързано евентуално сътрудничество между нас двамата - каза изпълнителката на хита "Man! I Feel Like a Woman". - Той все още не знае за това."

Шаная се вдъхновила също от срещата си с Лизо и Джанел Моне на неотдавнашната церемония за Американските музикални награди и композирала друга песен, имайки предвид въпросните две певици.

"Върнах се у дома и написах песен, предназначена да бъде изпълнена от нас трите - поясни тя. - Песента е озаглавена "Sisters". Смятам, че сме като сестри, що се отнася до онова, с което сме се заловили. Сложихме началото на голямо приятелство. Лизо и Моне все още не знаят нищо за песента."


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пикасо

    0 0 Отговор
    Ах,Шаная,лизо,лизо,лизо-близо!
  • 2 джедай

    0 0 Отговор
    Видеоклипът е с нова музика или нещо е пипан. Не е старото изпълнение на Шани. Тя има много хубав глас и се наслаждавам на пеенето й.