4 Декември, 2019 22:00 2 055 4

Харви Кайтел: Холивуд трябва да бъде реформиран!

  • харви кайтел-
  • холивуд-
  • ирландецът

Актьорът гостува на кинофестивала в Маракеш, където е представен филмът на Мартин Скорсезе "Ирландецът" с негово участие

Харви Кайтел: Холивуд трябва да бъде реформиран! - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

"На младини мислех, че Холивуд трябва да бъде сринат, но вече знам, че Меката на киното е необходима, но трябва да бъде реформирана!", заяви американският актьор Харви Кайтел пред Франс прес.

Екранният любимец гостува на кинофестивала в Маракеш, където е представен филмът на Мартин Скорсезе "Ирландецът" с негово участие.

По думите на актьора постигнатото от Холивуд през годините е забележително. Но Меката на киното е изгубила част от своята автентичност. "В миналото големите филмови къщи предлагаха киноизкуство с голяма стойност, а филмовата индустрия откриваше нови млади режисьори. В наши дни всичко това е само спомен", коментира Кайтел.

Осемдесет годишният актьор довери, че никога не се е стремил да работи с известни режисьори, а е предпочитал да експериментира с млади, още неутвърдени кинотворци.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 vasik atanasova

    5 1 Отговор
    беше голям пич този
    винаги мъжкарски роли и мускулесто тяло с татуировки
    колко възрастен е станал
    ужас
  • 2 ТОЧКАТА

    4 0 Отговор
    Този АРТИСТ няма халтави роли!!!!Такива ,като него,,създават холивуд./паднаха ми се четири 7/ци!!!/
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 зрител

    0 0 Отговор
    На младини е мислел по-правилно. Имал е по-ясна мисъл явно.