Last news in Fakti

8 Януари, 2020 21:30 4 656 6

Крисчън Бейл влиза в света на Marvel (ВИДЕО)

  • крисчън бейл-
  • marvel-
  • тор

Носителят на "Оскар" води преговори за роля в четвъртия филм от поредицата за приключенията на бога на гръмотевиците Тор

Крисчън Бейл влиза в света на Marvel (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Носителят на "Оскар" Крисчън Бейл води преговори за роля в четвъртия филм от поредицата за приключенията на бога на гръмотевиците Тор, съобщи Контактмюзик.

Ако преговорите завършат успешно, това ще е първо участие в супергеройска продукция за 45-годишния Бейл, откакто през 2012 г. за последен път изигра Батман във филма "Черният рицар: Възраждане".

Подробностите около евентуалната роля на Крисчън се пазят в тайна.

На режисьорския пост за "Тор 4: Любов и гръмотевици" ще се завърне създателят на третия филм "Тор: Рагнарок" Тайка Уайтити. Продуцент ще бъде президентът на Marvel Кевин Файги.

В образа на Тор зрителите отново ще видят актьора Крис Хемсуърт. Натали Портман ще се подвизава като Джейн Фостър и женската версия на Тор. Като Валкирия зрителите отново ще видят Теса Томпсън.

Филмът "Тор 4: Любов и гръмотевици" трябва да излезе на екран на 5 ноември 2021 г.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Алфа Вълкът

    0 3 Отговор

    До коментар #1 от "Къде е ЖУЖИ ПУти":

    Как къде? Снима реклама на БМВ, ама се показва чак накрая.
  • 4 ггг

    8 1 Отговор
    Много добър актьор, дано да не влезе в тази помия на комикси. Филмите на Кристофър Нолан за Батман бяха далеч от чудесата и комиксите, тези са пълна глупост.
  • 5 гост

    3 0 Отговор
    Натали Портман - женска версия на ТОР ???? По-голяма простотия не бях чувал. Та тя е 1.20см с вдигнати ръце,къде я слагат ???
  • 6 Фен на DC

    0 2 Отговор
    Какво предателство от страна на Крисчън Байл. Той игра батман за бога, как така сега ще се снима в глупостите на Марвел и Дисни.