13 Януари, 2020 06:52 5 737 11

Какво да очакваме от "Междузвездни войни"

  • междузвездни войни-
  • филми-
  • нови

Новини за евентуалните нови филми

Какво да очакваме от "Междузвездни войни" - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Вече има планове за нови филми от поредицата „Междузвездни войни“, съобщи Fansided.

Новите твърдения са, че новата поредица от филми ще разглежда предисторията на сагата. Вероятно новите филми ще излязат след няколко години.

Смята се, че действието в тях ще се състои 400 години преди основната сага. Смята се, че по такава поредица са работели продуцентите Дан Бениуф и Д. Б. Уайз.

Те обаче напуснаха поредицата, като сега се търси нов екип, който да застане зад нея. Вече се появи новината, че вероятно изпълнителният директор на Marvel Кевин Фейги ще е продуцент на един от филмите.

Все още се уточняват подробности по евентуалния сюжет.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Герберски сит

    26 5 Отговор
    С новата философия феновете не ги чака нищо добро ,филмът някак си се изроди и загуби целият си блясък ,смисълът нещо куца ,а само с ефекти не биха ни грабнали така както първите епизоди.

    Коментиран от #7

  • 3 Много епизоди

    22 7 Отговор
    Разочарование с всеки нов епизод. Още по-голямо разочарование е изборът на артисти.

    Коментиран от #4

  • 4 Еми

    17 2 Отговор

    До коментар #3 от "Много епизоди":

    Ами щом взеха и ч.....ни и дръпнати да стават джедаи, нищо против,ама от толкова галактики до тях ли опряха.ха ха ха.Щом и Капитан Америка си даде щита на .....
    който е гледал ,,Отмъстителите:Краят,, знае как свършва.
  • 5 Модерен

    9 9 Отговор
    Няма ли да има вече, някой джедай трансджендър или да се окаже, че родителите на Оби Уан Кеноби са двама брадати здравеняци ?Все пак трябва филма да е в крак с новото време.
  • 6 джедай

    12 4 Отговор
    ФИЛМЪТ "МЕЖДУЗВЕЗДНИ ВОЙНИ" има 6/шест/ епизода.С тях е казано и е обяснено всичко,което трябва. Той е любовна история,която е разказана със средствата на фантастичното кино.Останалите епизоди са нелепи.Лично на мен не ми харесват.
  • 7 Петър

    14 1 Отговор

    До коментар #2 от "Герберски сит":

    Много си прав,приятел.Аз помня с какъв интерес гледах първите епизоди,където дори нямаше толкова прецизни компютърни ефекти и екшъни,но имаше нещо друго.! Имаше добре направен сценарий,добра сценична игра на главните актьори,и емоция. Сега както казваш всичко се изроди в някаква модерна приказка с много компютърни ефекти,слаба режисура,и меко казано смешни нови актьори. Една компютърна боза,направена само за печалба и нищо друго.
  • 8 Путкин

    3 1 Отговор
    Последния епизод ми хареса за разлика от предните два.
  • 9 некойси

    4 1 Отговор
    Машина за печатане на кинти ... ще изцедят филма до последната капка и ще го превърнат в сапунка.
  • 10 батко мафи

    4 1 Отговор
    Да се очакват негри роботи и джедаи гейове!!!
  • 11 Ники Листов

    0 0 Отговор
    Истината е в епизоди 4,5,6!Мерси за вниманието!