Last news in Fakti

22 Януари, 2020 08:21 1 916 4

Стинг: Не искам да снимат филм за живота ми!

  • стинг-
  • гордън съмнър

Музикантът не иска животът му да бъде проследен в биографичен филм, напомнящ лентите "Бохемска рапсодия" и "Рокетмен"

Стинг: Не искам да снимат филм за живота ми! - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Стинг не иска животът му да бъде проследен в биографичен филм, напомнящ лентите "Бохемска рапсодия" и "Рокетмен", защото настоява да бъде показан по "артистичен начин", съобщи Контактмюзик.

Стинг сега работи над мюзикъла "Последният кораб", за който е написал музиката и текста, и в който изпълнява роля. Персонажът му работи в корабостроителницата в Нюкасъл и напомня за собственото му детство. Стинг поясни, че предпочита шоуто да представи живота му, вместо Холивуд да заснеме блокбастър на тази тема.

"В мюзикъла животът ми е показан по артистичен начин - поясни той. - Заглавието "Последният кораб" е метафора. Вероятно съм замесен в представянето на живота си повече, отколкото съм предполагал. Персонажът ми е смесица от тези на баща ми, чичовците ми, хората, с които съм отрасъл."

Макар че не желае да бъде заснет посветен на него биографичен филм, бившият фронтмен на групата The Police, чието истинско име е Гордън Съмнър, увери, че "Последният кораб" може да бъде адаптиран за големия екран в бъдеще.

Представления на мюзикъла в момента се изнасят в Лос Анджелис, където са планирани до 16 февруари.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ториното

    2 0 Отговор
    великан
  • 2 Сиромаха

    1 0 Отговор
    Евала, Честно Да ти имам проблемите Човек.
  • 3 Гоня болести гадости развалям магии

    0 2 Отговор
    То па, щото някой ще те гледа!
  • 4 Лорчето, ценител на хубавото...!

    4 0 Отговор
    Стинг, станал си още по добър, може би си суеверен, за да ти излъчат биографичен филм, но го заслужаваш...!!!