Last news in Fakti

24 Февруари, 2020 10:07 3 558 8

Връщат най-култовия сериал на всички времена

  • приятели-
  • завръщане-
  • сериал-
  • ситком-
  • поредица-
  • телевизия-
  • дженифър анистън-
  • комедия

"Приятели" се завръща след дългогодишна пауза

Най-обичаният ситком по цял свят - “Приятели" ще се завърне през май по HBO, съобщи Warner media. Очаква се култовата история на шестимата приятели-съквартиранти да счупи рейтингите по гледаемост.

Петимата актьори от сериала – Къртни Кокс, Дейвид Шуимър, Дженифър Анистън, Лиса Кудроу, и Матю Пери публикуваха еднакви статуси в профилите си в социалната мрежа Instagram, с което официално потвърдиха новината за събирането им на снимачната площадка.

It’s happening... ⁣ ⁣ ⁣ @hbomax⁣ @courteneycoxofficial⁣ @lisakudrow⁣ @mleblanc⁣ @mattyperry4⁣ @_schwim_

Публикация, споделена от Jennifer Aniston (@jenniferaniston) на Фев 21, 2020 в 2:04 PST

Засега само Мат ЛеБланк, който изигра ролята на Джоуи, е единственият главен герой от оригиналния сериал, който не е публикувал нищо по темата в профила си в Instagram.

Последният епизод на сериала бе излъчен преди повече от 16 години – през 2004 г., като сериалът се излъчваше над 10 години, а зрителите се забавляваха с приключенията на нюйоркчани в над 200 епизода.

До момента е ясно само, че вероятно епизодът ще бъде излъчен само по онлайн платформата HBO Max.

В продължение на години главните актьори в сериала, както и създателите му, отричат възможността за нови епизоди, защото кариерите им тръгнали в различни посоки. Дейвид Шуимър, който играе ролята на Рос Гелър в сериала, дори предложи епизодите да продължат с азиатски актьори или с чернокожи.

Междувременно ръководството на HBO Max реши да възроди сериала, защото данните от социологическо изследване показало, че гледаемостта му ще е рекордна.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 az #Победа75

    15 16 Отговор
    Не бих го определил като "най-култов"!

    Коментиран от #2

  • 2 Borislav Popov

    11 16 Отговор

    До коментар #1 от "az #Победа75":

    Най-гледаният и най-печелившият сериал за всички времена в цял свят, но Бай Ганьо естествено е на друго мнение. Кой си ти бе Бай Ганьо, че да определяш каквото и да е в света на киното и телевизията? Гледай си "На всеки километър" и въздишай по мъжествените каскети, и си мечтай как хващаш пушката и каскета, и отиваш в балкана да громиш фашистите!

    Коментиран от #5, #6

  • 3 NikNay

    13 18 Отговор
    Кой ли пък ще гледа тая боза? А колкото до култов може да наречете само "
    Двама мъже и половина". . . . .
  • 4 Радо

    10 12 Отговор
    Предпочитам 100 пъти "Ало, ало" пред тая резливата бозичка.
  • 5 1234

    6 6 Отговор

    До коментар #2 от "Borislav Popov":

    Ти освен гей-порно, нищо друго не си гледал, соросоид смотан! За това са ти се изпънали мозъчните гънки.
  • 6 ???

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Borislav Popov":

    А ти, защо си го гледал?
  • 7 гост

    4 1 Отговор
    Изключително добър сериал, няма спор. Балансиран, без прекалено много театрални вметки, сценаристите са много важни в случая. Ето, двама мъже и половина как точно сценаристите го развалиха, смениха актьора и това не беше лошото, а факта, че го направиха отвратително гейски и сексуален, всеки спи с всеки, омешани полове, няма край. Ако сценаристите са добри ще се справят, макар че краят бе, че всеки се разпуска и отива по свой собствен път, как ще ги съберат в един апартамент не ми е ясно, а и вече са си старички, няма да е като младежки хумор.
  • 8 мъка

    0 0 Отговор
    Наскоро си го мислих това,само че ще се казва ,,Сърдити старчета,, .