10 Март, 2020 21:30 1 387 8

Мадона отмени два концерта в Париж

  • мадона-
  • париж-
  • концерт

Само за последното денонощие броят на заразените във Франция скочи до общо 1412

Мадона отмени два концерта в Париж - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Мадона отмени концертите си в Париж във вторник и сряда заради ограниченията, наложени във връзка с новия коронавирус, съобщи Ройтерс.

В неделя френските власти забраниха струпване на повече от 1000 души, защото броят на заболелите и на смъртните случаи продължава да расте. Само за последното денонощие броят на заразените във Франция скочи с 221 до общо 1412.

Концертите в Париж трябваше да са последните от турнето "Madame X" на Мадона, започнало в Ню Йорк през септември. То премина последователно през Чикаго, Сан Франциско, Лас Вегас, Лос Анджелис, Бостън, Филаделфия, Маями, Лисабон и Лондон.

В Париж Мадона отмени и концерта си на 1 март заради "хронични травми".


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 росен Т

    2 3 Отговор
    Гнусна минетчийка. На екирисажа
  • 2 Професор по Стоманобетон

    4 1 Отговор
    Ето тази бездарница е светлия пример за всички чалгаджийки,как грам хабер да си нямаш от музика и с една минджас да станеш "звезда".

    Коментиран от #3

  • 3 Мадона

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "Професор по Стоманобетон":

    Яж ми мадете

    Коментиран от #4

  • 4 Професор по Стоманобетон

    0 1 Отговор

    До коментар #3 от "Мадона":

    Хахахаааа.о,'гей!
  • 5 Пристав

    4 0 Отговор
    Курва и бездарница ! Парцал !
  • 6 ❤️💕❤️

    0 0 Отговор
    На Мадона й е минало времето вече. По-добре пишете за Грета Тунберг 🎶
  • 7 А Лили Иванова кога е имала

    0 1 Отговор
    Концерт ? На нея концерти не са и нужни ! Тя е "НАРОДНА " и зачислена на котловина храна до живот! Да пеят Мадона , Пол Мак Картни . У нас всичко НАРОДНО е сринато! НАРОДА днес го нямат за нищо а привилегиите от соца. на гърба на народа останаха. Баба Лили да си я чул че се е обърнала веднъж към този трудов народ ! Срамува се , избягва срещи, пряк контакт , крие се, унижава се от нас ! ДА ! ПОЧИТАТЕЛИ , ПУБЛИКА, ПРИЯТЕЛИ но никога СЪГРАЖДАНИ ! Но не се отказва от старата омръзна държавна система, форми и традиции. Затова тя няма нужда от концерти и да пее като Тина Търнър по два часа а не две песни ката баба Лили ! А НАРОДА я обожава - ГРЕШКА ! ВСЕКИ трябва за хляба си да приложи труд !
  • 8 Мадонче

    1 0 Отговор
    Откажи се със целия си мерак...!