Last news in Fakti

14 Март, 2020 13:34 27 834 36

Предсказан ли е коронавирусът?

  • коронавирус-
  • ким кардашиян-
  • книга-
  • предсказание-
  • силвия браун-
  • краят на дните

Гадателка пише преди повече от десет години за вирус, подобен на коронавируса

Предсказан ли е коронавирусът? - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

През 2009 г. в книгата си "Краят на дните" гадателката Силвия Браун пише: „Около 2020 г. тежко заболяване, подобно на пневмония, ще се разпространи в целия свят, като атакува белите дробове и бронхите и ще се противопостави на всички известни методи на лечение“.

Холивудската звезда Ким Кардашиян публикува откъс от книгата на фона на пандемията, причинено от коронавируса COVID-19. За негов епицентър се посочва китайският град Ухан. Добрата „новина“ в предсказанието в книгата е, че заразата ще изчезне почти толкова бързо, колкото и се появява, но ще се появи отново след 10 години.

През 2013 г. на 78-годишна възраст в САЩ Силвия Браун умира, като причини за смъртта ѝ не се съобщават. Писателката твърди, че тя може да общува с мъртвите и има ясновидска дарба. През годините тя прави много прогнози, които не се сбъдват. Например, тя твърди, че поп кралят Майкъл Джексън ще бъде признат за виновен за малтретиране на деца, но през 2005 г. той беше напълно оправдан. На Брад Пит и Дженифър Анистън, въпреки слуховете за безплодието на последната, тя обеща децата. Актьорите не само не се сдобиха с потомство, но и се разделиха, пише Време.бг.

Също така ясновидката не предупреждава за трагедията от 11 септември 2001 г., въпреки че дава интервю няколко дни преди злополуката. С. Браун е имала чести изяви по радиото и телевизията. Програмата на Монтел Уилямс Шоу, където гадателката отговаря на въпроси на публиката, дава информация за роднини, загинали или изчезнали. През 2007 г. тя получава наградата „The Truly Terrible Television Award“ („Наистина ужасна телевизионна награда“) за търговия с псевдонаука и суеверие.

Предсказан ли е коронавирусът?


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 месара

    31 16 Отговор
    аз си вервам на алена - говорещата със звездите!
  • 2 Г.З.

    35 7 Отговор
    Корона вируса предсказа,ще ни оправи за 800 дни.
  • 3 Госあ

    30 12 Отговор
    Аз мога да предскажа, че заедно с глобалното затопляне ще се появяват всяка година нови вируси. Студените зими бяха естествен инхибитор за вирусите. Така че, това е само началото. Много ми харесва историята с конниците, първо на бял кон дойде демокрацията на простолюдието с цялата си пошлост и консуматорство и сега ке започнат да идват другите- сушата,болестите, войните и смъртта. А точно простолюдието ще пищи от страх най много за жалкото си съществуване

    Коментиран от #15, #19

  • 4 Последния софиянец

    14 2 Отговор
    Има и самоопровергаващи се предсказания. Ако хората им повярват, правят друго и те не се сбъдват. Предсказанията са това което може да се случи, но може да се промени.
  • 5 Ванга

    15 2 Отговор
    Тая пък коя е.
  • 6 добре

    13 3 Отговор
    да речем, че го е предсказала, какво е положителното от това ??? какво значение има ??? щом е предсказала появата му, би трябвало и края му да предскаже, иначе не виждам никакъв смисъл
  • 7 мани мани

    19 5 Отговор
    да го духат американските отрепки!
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Абсолютно всеки

    9 3 Отговор
    Обикновен лекал може да предскаже подобно нещо, тъй като антивирусните средства са слабоефективни, а вирусите мутират и се приспособяват. Нищо толкова неестествено не е предвидила. Това е прогноза, а не пророчество. Напишете Ванга и Европа ще се обезлюди и вижте Пророчеството.

    Коментиран от #18

  • 10 vn12345678

    5 3 Отговор
    Айде почна се!Сега Ванга,гадателната на Берлускони,Нострадамус....
    Алена.....
  • 11 БЪЛГАРИНА

    4 6 Отговор
    ВСИЧКИ СЕРВИЗИ ЩЕ РАБОТЯТ И СЕГА ЗАПОЧВАТ ДА СИ СМЕНЯТ ГУМИТЕ И ГЛЕДАЙТЕ КАКВО СТРУПВАНЕ ЩЕ НАСТАНЕ С БАЦИЛИ
    ЩЕ ИМА КЪЛБО ОТ КОРОНА ВЪПРЕКИ ОСИЛИЯТА

    Коментиран от #13

  • 12 Го4о

    2 3 Отговор
    А защо не казвате, че тази гадателка е казала, че Путин няма да доживее до 2036г. и че ще почине от следващия грип. А кажете го де.
  • 13 Пламен

    13 3 Отговор

    До коментар #11 от "БЪЛГАРИНА":

    Е, никога не съм предполагал, че НЯКОЙ!!! може да напише "осилията"! Признай си, много си щракал/а на "Тигре, Тигре..." и "Бял Мерцедес ме преследва..." Ощракал си и гънката.
  • 14 Светът се управлява от сектанти

    6 3 Отговор
    Това са тайно общество окултисти, които се кланят на Злия Бог, и обичат да изпълняват разни ритуали, за да си запълват празното време и живот. Те четат в книги, Библии и други писания и се опитват да сбъдват всевъзможни писателски гадания и фантазии. Дори Кенеди беше убит, защото заговори срещу тях. Майкъл Джексън и него го довършиха, след като заговори срещу тях. Аз лично познавам такива окултни психари, които се опитват да имитират световните, но на едно много ниско и смешно ниво. Затова тайните общества и сектите в Йеил, Харвард и другите университети трябва да бъдат разтурени. Това не са тайни общества, които си помагат да оцелеят в този див свят, а секти, които прикриват зли занимания и проекти
  • 15 Извинявай ама

    3 3 Отговор

    До коментар #3 от "Госあ":

    Много си бос по темата. Лятото има едни Echo и Coxsackie вируси, причиняващи т.н. летен грип. Но грипните, арена и коронавируси се разпростират точно при студ и влага, какно и заради струпването зимно време на хората на едно място. Така че именно топлината е инхибитор за грипните вируси, в Африка случаите са единични и епидемия няма.

    Коментиран от #16, #17

  • 16 Госあ

    1 7 Отговор

    До коментар #15 от "Извинявай ама":

    Извинявай ама земи се скрий. Искаш да ми кажеш, че в Африка няма вируси и бактериални инфекции или к'во? лекарче ли си ? Ако си такова,бии си инжекцийките и не се занимавай с несвойствени неща. Температурата, която убива вируса е 56 градуса. Това е температурата на денатурация на повечето протеини,с изключение на термостабилните. Ако ме разбираш

    Коментиран от #23

  • 17 Госあ

    5 4 Отговор

    До коментар #15 от "Извинявай ама":

    хив, ебола или зика не идват от северния или южния полюс. Да знаеш.
  • 18 Госあ

    2 3 Отговор

    До коментар #9 от "Абсолютно всеки":

    Лекарите са за да изпълняват достиженията на физиката, химията и молекулярната биология. Те са просто едни "хора за мокрите поръчки " ,които се взеха насериозно и започнаха да дават изявления . Като баце.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Госあ

    2 0 Отговор

    До коментар #19 от "манго":

    Запаси ли се с тоалетна хартия? Това е важното за тебе 😂
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Някой

    1 4 Отговор
    Кво да ви пиша,нищо няма смисъл,ВСИЧКИ ще сме трупове до месец.,..АКО не си стоим във КЪЩИ.
  • 23 Извинявай ама

    3 0 Отговор

    До коментар #16 от "Госあ":

    Ти се покрий някъде и сънувай грета и топящи се ледници. Говорех ти за респираторни вируси, ти ми даваш за пример трансмисивни. Тъпо е когато говориш за неща, дето хал хабер си нямаш.

    Коментиран от #24

  • 24 Госあ

    0 3 Отговор

    До коментар #23 от "Извинявай ама":

    Ооо пак си се появило, а аз ти дадох пример за вирусите и заразните и паразитни болести. Само тотално объркан човек може да оспорва това ,което съм писал в коментар 3. Или искаш да ми кажеш, че в Африка и тропиците е по неблагоприятно от северните райони. Както казах, вземи се скрий. Какво образование имаш,между другото?
  • 25 Дедо1

    7 1 Отговор
    Този вирус все ще си отиде,но злобата и простотията остава
  • 26 ДедоДъррр

    1 1 Отговор
    https://www.youtube.com/watch?v=IhR-YgHdzuw - Казаха го НАЙ-ПОСЛЕ: БИО-ИНЖИНЕРЕН ТЕРОРИЗЪМ... (worry) 
  • 27 hmhmhm

    0 0 Отговор
    сори тази е в грешка повлиава се добре но в началото при млади пациенти при възрастни пациенти не е ясна прогнозата особено над 70г.
  • 28 Анелия

    14 0 Отговор
    Чичо Вальо - ясновидец от Красно село ми беше казал още преди 2 години, че 2020г. ще има пагубна епидемия. Тогава си мислех "Какво толкова, всяка година има епидемии...". Сега осъзнах какво е искал да ми каже. Оказа се прав, както винаги!
  • 29 Zori

    12 0 Отговор
    И аз съм ходила при чичо Вальо няколко пъти. Страхотен ясновидец!
  • 30 Камен

    10 0 Отговор
    Сега мога да раскажа тази случка . Ходихме със съпругата ми при този Чичо Вальо заради сина ни а той е на 6 години . Деиствително човекът е уникален , такъв не бях виждал . Както и да е помогна ни , и тогава каза какво ни чака през 2020 година . Това беше преди година тези думи се запечатаха в мен ,,молете се незнаете какво ви очаква молете се ,,

    Коментиран от #31

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 любка стойчева

    6 0 Отговор
    Много Ви моля , чувала съм чудеса за този човек от красно село казват му чичо вальо . Не мога да се свържа с него . Помогнете ми с някакви негови координати или с препоръки , за детенцето ми става въпрос .
  • 33 kameliq

    9 0 Отговор
    Чичо Вальо
    6 април ·
    Щом се появят двете болести по света - старата е чумата вирус, а новата е болестта, която взима душите и умовете на децата... Започва обратното броене... Нищо добро не очаква човечеството... Грози ни мор, силно напрежение, война и ужас... само добрите хора ще се спасят... Русия ще помогне на всички бедстващи и ще спаси човека и вярата... Бог да ни закриля и дано чуе молитвите ни...
    27 октомври 2017г.
  • 34 kameliq

    7 0 Отговор
    Лбка потърси чичо вальо через страницата във феисбук . Той ще те приеме щом е за дете .
  • 35 Антон

    5 0 Отговор
    Абе хора прочетете какво е предсказал чичо Вальо за земетресенията в Гърция , какво е предсказал за България . Аз по силен ясновидец и лечител от него не познавам . Петър Дънов , баба Ванга това са личности за които се носят слухове от миналото , аз по това време съм бил на 5 години и не ги познавам . Чичо Вальо е тук и сега и е лудост да не се интересуваме от това което предсказва .
  • 36 веселин

    2 0 Отговор
    По принцип съм тома невери , никога не съм вярвал в гледачи , лечители и такива подобни на тях . Мои приятел от детинство ме заведе насила при този Вальо така наречения чичо Вальо а посещението беше заради силни болки в кръста и много силен главобол . Човекът при които влязохме беше един дебел неподвижен чичко които събуди в мен чувство на жал и състрадание към него самия . И тук идва първия шок , цитирам неговите думи / ето ти един от моите любими невярващи седни сега и гледаи сеир Емо . Ти момче си катастрофирал на 06.02.2020 и само ти остана жив нали ? Иза да не ми се отваряш че си бил сам , до теб в момена седи Лъки . / Този човек нямаше от къде да знае че кучето ми се казва така и че е било с мен тогава . Накара ме да легна на една кошетка и ето ти втория шок . След няколко подръпвания и изпуквания ми каза ставаи и исчезваи всичко е наред и да отидеш на зъболекар веднага . Станах нищо не ме болеше и е така до ден днешен . Този човек е великан . За мен това е истината видях го с очите си и го преживях лично .