Last news in Fakti

20 Март, 2020 16:28 2 766 8

Как пострада средният пръст на Джони Деп?

  • амбър хърд-
  • джони деп

Травма на холивудската легенда е в центъра на делото му срещу в. "Сън"

Как пострада средният пръст на Джони Деп? - 1

Как американският актьор Джони Деп е изгубил върха на средния си пръст се оказва ключ в делото за клевета, което той е завел срещу британския в. "Сън", предаде Би Би Си.

Актьорът съди издателя News Group Newspapers (NGN) за статия от 2018 г., според която той бил груб и упражнявал насилие спрямо бившата си съпруга Амбър Хърд, която също е актриса.

На предварителното слушане тази седмица вестникарската група обяви, че той е претърпял нараняване по време на "ярост, предизвикана от алкохол и наркотици, към Хърд" през 2015 г.

Той обаче твърди, че пръстът му е пострадал, когато тя го е замерила със стъклена бутилка.

Двойката се среща през 2011 г., сключи брак през 2015-а, а две години по-късно уреди развода си в съда.

Амбър Хърд, която дава доказателства в подкрепа на "Сън", обвини бившия си съпруг, че я е сграбчил, блъскал и душил по време на почивка в Австралия. Според нея Деп "сериозно наранил пръста си, отрязвайки върха му", когато разбил телефон в стена.

Но Джони Деп твърди, че Хърд го е замерила със стъклена бутилка, която се счупила и наранила пръста му, а след това си загасила цигарата в дясната му буза.

По-рано актрисите Пенелопе Крус и Уинона Райдър публично защитиха Деп и в писмени становища изразиха изненада и шок от твърденията, че той бил груб и упражнявал насилие.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АУДИттрс420

    5 0 Отговор
    Като е бъркал там де не му е работа.
  • 2 Ивайло

    5 0 Отговор
    Като си е пъхал пръста в "цепеца" на вратата... ;)))
  • 3 вопъл на средния пръст

    5 0 Отговор
    Джони Деп- няма ли чеп?
  • 4 Ххх

    2 0 Отговор
    Вместо да вземе пример от Волен Сидеров - хем среден пръст си има, хем златен, той тръгнал да налага жена си ! Ами сега ? Как ще опипва терена, преди да почне да действа в интимна ситуация ?
  • 5 Ивана

    3 0 Отговор
    Джони Деп,Джон Триволта,и Брус Уилис са ми най,ама най любимите
  • 6 Дългия

    3 0 Отговор
    Ами кой няма да иска да се разведе, щом оная и работа има зъби и хапе?

    Коментиран от #8

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 знаещ

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "Дългия":

    Явно е бил голем бързак тоя...щом е успяла да му отхапе само върха на средния пръст. Била е още с млечните зъби, даива вулвата му....Требваше първо с един парцал да и изкара зъбите, па тогава да рови вътре. Ма пак добре, че с малко се е разминал...