Last news in Fakti

29 Март, 2020 22:30 3 511 6

Вин Дизел: Спилбърг ме иска като режисьор

  • вин дизел-
  • режисьор-
  • стивън спилбърг

Актьорът признава, че не се е занимавал достатъчно с режисура

Вин Дизел: Спилбърг ме иска като режисьор - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Актьорът Вин Дизел разкри, че Стивън Спилбърг е настоявал той да направи повече опити като режисьор, съобщи Social News.

Известно е, че Спилбърг първи дава роля в голям филм на Дизел. Той му дава роля в „Спасяването на редник Райън“, след като гледа негов късометражен режисьорски филм.

„Често говоря със Спилбър. Той ми каза, че ми е дал тази роля, основно за да ме насърчи да се занимавам с режисура. Вярно е, че не се занимавам много с това. Вероятно трябва да видя дали мога отново да опитам“, заяви Дизел.

Той призна, че от дълго време работи върху филм за пълководеца Ханибал, но често се забавя. Възможно е скоро отново да опита да го направи реалност.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хрониките на Ридик

    7 10 Отговор
    Дабре е че дава път на други, но Вин Дизел участава предимно в слаби филми вкл. сериалът Бързи и яростни. Не знам как един посредствен актьор ще режисира добър филм.

    Коментиран от #2, #4

  • 2 Шекспир

    9 5 Отговор

    До коментар #1 от "Хрониките на Ридик":

    Е глупости приказваш.Повечето му роли са добре изиграни но от актьор до режисьор разликата е от земята до небето.Дано успее но според мен едва ли.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Сценариста

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Хрониките на Ридик":

    Що бе, Силвестър Сталоун да не би да е добър актьор??! Кечиста Дуейн Джонсън "Скалата" да не би, да е добър актьор??! И двамата са посредствени актьори, но са добри режисьори, че и продуценти

    Коментиран от #6

  • 5 да питам

    0 0 Отговор
    Одъртя Дизеларката, одъртя....а дали отговаря на еко-стандартите,а ...
  • 6 ддд

    3 1 Отговор

    До коментар #4 от "Сценариста":

    Адам Сандлър да не би да е великолепен актьор? Ама е изкарал досега над половин милиард от филмите си, основно защото ги прави той, продуцура, режисира. Може да ги обявяват като глупави, но филмите имат гледаемост, правят се с нисък бюджет и печалбите са големи. Същото направи и Дизел с Бързите, пое нещата в собственни ръце, и го обърна на екшън, което му донесе стотици милиони печалби. За Скалата да не говорим, най-успешен актьор с толкова много участия, че вече да се чудиш защо го няма в някой нов филм, той е навсякъде, поне по два филма на година като основен актьор и още някое друго малко участие. Ти им викай, че не стават, а те касират успехите си.