29 Март, 2020 21:30 2 912 8

Анджелина Джоли дари $1 млн. за храна за деца

  • анджелина джоли-
  • брад пит-
  • уницеф

Звездата е известна с благотворителната си дейност и особено с подкрепата си за деца и за образованието им

Анджелина Джоли дари $1 млн. за храна за деца - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Анджелина Джоли дари 1 милион долара за осигуряване на храна на деца, които обикновено разчитат на изхранване в училищните столове, но сега са лишени от това заради затварянето на учебните заведения в условията на пандемията, съобщи Контактмюзик.

Актрисата, която е на 44 г., направи щедрото дарение в полза на благотворителната организация No Kid Hungry, разпределяща помощи на семейства, чиито деца разчитат на изхранване в държавните училища. 22 милиона деца в САЩ разчитат на хранителни помощи, става ясно от изявлението на Джоли по повод на дарението.

Звездата е известна с благотворителната си дейност и особено с подкрепата си за деца и за образованието им. Наскоро Анджелина Джоли направи дарение на Агенцията на ООН за бежанците, освен това финансира училища в Афганистан, Камбоджа, Кения и Намибия, за да не спира образователния процес там заради пандемията.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния софиянец

    4 8 Отговор
    С тия пари не може изхрани само своите деца. ХА ХА!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Хипермен

    1 7 Отговор
    Тя яде деца...но преди това ги охранва

    Коментиран от #4

  • 4 Били

    0 1 Отговор

    До коментар #3 от "Хипермен":

    Не знам какво яде, ама новината е много стара
    . Факти, дайте нещо ново, де.
  • 5 Някой

    1 0 Отговор
    Поклон за добрината!
    Ако прочетете "Малка история на икономиката" ще разберете, че е безсмислено (за дълъг период от време!) да да даряваш храна на бедните общества (говоря за трайно бедни-например разни племена от джунглата...).
    Първоначално осигуряването на готова храна повишава дневната порция на членовете.Следва скок на раждаемостта и увеличаване гърлата за изхранване.Лека-полека дневната порция намалява до първоначалните нива...Не ми харесва това, но е факт!
    За да се промени нещо трябва да се даряват пари за образование и промяна на манталитета на хората.(Не ме питайте как точно-не знам отговора!)
    Да се отдалечат от "животинското", за да мислят като хора.Тогава няма да "задръстваме" природата със собствената си популация.Все пак трябва да оставим жизнено пространство и за животните.
    Едно семейство може да е щастливо и "само" с две..три деца.Не е задължително да създадеш 10 и да не можеш да ги изхраниш, камо ли да ги образоваш...
    (Приемам и критики за мнението си...)
  • 6 ъгъл

    0 0 Отговор
    Анджелина дари,а нашите богаташи се ослушват.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 цун кай уй

    0 0 Отговор
    а баба лили кога