Last news in Fakti

5 Април, 2020 23:00 2 312 7

Научен поглед към супергероите

  • нийл де грас тайсън-
  • marvel-
  • супергерои

Нийл де Грас Тайсън разкри на кой е фен

Научен поглед към супергероите - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Известният учен и телевизионен водещ Нийл де Грас Тайсън разкри, че е фен на Marvel и супергероите на компанията, съобщи Movie Web.

Той даде интересен научен поглед над супергероите. Според него е интересно, че техните суперсили могат да имат различна гледна точка.

„Харесвам Marvel, защото много от техните герои започват като учени. Техните сили са продукт на науката.
Да видим Хълк. Когато Брус Банер се превръща в него, тялото му да стане по-малко плътно. То би трябвало да има плътност на тапа от шампанско.

Смятам, че ако използват оборудването си, Железният човек ще победи Батман. При обикновени обстоятелства обаче, Брус Уейн ще победи Тони Старк. Има доста интересни теми“, заяви Тайсън.

Той споделя своите разсъждения с феновете. Според него е добре, че тези герои вдъхновяват читателите да се занимават с наука.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 COVID1984

    5 2 Отговор
    Тоя имам чувството, че е говорителят СЗО, оня де ни плаши по цял ден с цифрите. А коремният хирург вечер хваща китарата.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 фак(т)

    8 0 Отговор
    Барба Ганьос от Банкя е нумберо уно !
  • 4 user

    4 5 Отговор
    Псевдонаука и финансов егоцентризъм, известен като капитализъм. В реалния живот вилнее вирус, а науката ни помага да следим жертвите онлайн. И да гледаме виртуалния филмов свят. Там науката много се разви и спасяват човечеството по няколко пъти на ден. Виртуални спасители ги наричам. Хем реално никой не спасяваш, хем събираш парите на зрителите на виртуалното спасяване. Брус Уилис е един от тях - хем никой не е спасил истински, хем им взе парите за да фантазират, че ги спасява.
  • 5 асдаа

    2 4 Отговор
    Абе Росенчо, чадо мамино нелюбено...
    И нас кво ни интересува тва негро бре???
    То САЩ вече са в кривата на залеза и вече не са фактор за никого.

    Коментиран от #7

  • 6 мхм

    2 3 Отговор
    Белите не биваше да крадат туземците от Африка. Сега този бивш зулус живее в Матрицата и не помни кой е. Вече не е нито зулус, нито бял. Не биваше да крадат горките хора.
  • 7 ВВасилев

    0 2 Отговор

    До коментар #5 от "асдаа":

    Хубав виц.