18 Май, 2020 12:39 2 223 4

Българска песен звучи в американски шоурум на модна марка

  • kevin stea-
  • expose-
  • българска песен-
  • модна марка

Популярният танцьор Kevin Stea е фен на българите от Expose

Историята започва, когато Цвети и Светльо от Expose пускат новата си песен на приятел, отдавна живеещ в Америка, пише epicenter.bg.

Тогава те не предполагат, че въздействащият ритъм и провокативният текст дотолкова ще се харесат на Джордж Томов, че той ще ги предложи на саунд инженера на компанията, в която работи. И с това историята не само че не свършва, но и продължава с решение българското парче да бъде включено в музикалната селекция, която озвучава американските бутици на световноизвестна модна марка.

„Изненадани, щастливи и вдъхновени сме от този факт - каза Цвети от Expose. - Наистина няма по-голяма радост за един артист от това талантът му да бъде оценен, а когато това се случи и зад граница, усещането е неописуемо.“

Kevin Stea, когото публиката познава като един от мега въздействащите танцьори в култовия VOGUE на Madonna, също се оказва герой в историята дори и само с неговото типично американско wow, след като чува песента.

Kevin, който е приятел на Джордж Томов, оценява и стайлинга на Цвети и Светльо, за които може да кажем без излишна скромност, че са едни от най-атрактивните български артисти.

„Много внимателно изграждаме визията за всеки наш видеоклип - споделя Светльо, - минаваме през различни решения, материи, форми. Понякога променяме всичко в последния момент и действаме напред само ако сме съгласни напълно с финалния резултат.“

The Power of Love е поставена в черно-бели смели фешън кадри. Ритъмът е точно това, от което имаме нужда в момента - усещането за свобода, въздух, движение на открито и… дива любов!


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 опорна точка

    6 7 Отговор
    А кога ще звучи руска песен на шоурума? Кога!?
  • 2 Кевин да почне да слуша чалга

    3 2 Отговор
    Имам един приятел ираландец (твърди, че е сиганин с румънска кръв), та да знаете как се мята на Азис и му пее песните, все едно му е роден..
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.