Last news in Fakti

21 Май, 2020 13:46 1 864 4

Мила Роберт посреща с нова песен и оптимизъм края на извънредното положение (ВИДЕО)

  • мила роберт-
  • нова песен

„Всичко рязко светва“ е първия сингъл от предстоящия дебютен албум на певицата

Мила Роберт посреща с нова песен и оптимизъм края на извънредното положение (ВИДЕО) - 1

Певицата Мила Роберт реши да отпразнува края на извънредното положение с оптимизъм и нова песен, която е първия сингъл от нейния предстоящ дебютен албум „Еготрип“. „Този проект цели да напомни на хората, че всеки ден е хубав. Може би да си щастлив в такива времена те прави идиот, но ако това е така - бих носила гордо идиотската си усмивка из квартирата си или пък скрита зад маска на улицата.„ – обобщава Мила.

„Песента "Всичко рязко светва" е писана за момче, но не само. Тя е самото щастие. Всичко рязко светва когато си видя колелото, че си стои на улицата и още си е мое. Всичко рязко светва, когато видя любим човек.“ – продължава певицата.

Видеото към песента е заснето за няколко часа на покрива на един блок в столицата. За свой „любим“ във видеото Мила решава да покани своя приятел и актьор Кристиян Негалов.

Относно снимачния процес Мила споделя : „Беше много забавно! Оказа се, че Михаела Филева живее точно срещу покрива, на който снимахме и ни гледаше цял ден от балкона си, което пък развълнува силно всички момчета от екипа. Слънчасахме, но беше магично. Това определено е любимият ми проект до сега.„

Песента е по текст и музика на Мила Роберт, а аранжиментът е дело на Явор Карагитлиев – Jazzdork. Относно видеото Мила отново не изневерява на традицията си и се доверява на младия режисьор Жоро Пеев – Jawpains, а оператор е набиращия все по-голяма популярност фотограф Иван Христов.

Премиерата на албума „Еготрип” бе обявена за месец май, но предвид настоящата ситуация се отлага за есента на 2020 година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гоггог

    5 1 Отговор
    Издържах 45 секунди. Истинско мъчение - хем грозна, хем няма глас, хем изглежда доста тъпичка. 3 в 1. Бегай на борсата моме, не може всеки да пее и да танцува. Ако разчиташ само на това писукане, си загинала от глад.
  • 2 месара

    4 1 Отговор
    айде още една звезда ......
  • 3 М... дааа...

    3 1 Отговор
    Нищо ново под слънцето.
    Откачалка, като майка си ... Че и по-голяма :)
  • 4 ремонти

    2 1 Отговор
    То било детенцето на оная кукувицата ваня щерева. Крушата не само че не пада по-далече от дървото, ами даже е и по-гнила понякога.