Last news in Fakti

22 Май, 2020 15:21 2 789 3

Шер отпразнува своята 74-та годишнина

  • шер-
  • рожден ден-
  • 74-годишна

От екипа ѝ подготвили специално тържество-изненада

Шер отпразнува своята 74-та годишнина - 1
Снимка: Shutterstock

Когато настъпи рождения ден на поп иконата Шер, няма значение дали светът е под карантина - празненство със сигурност ще има, пише dir.bg. На 20 май, американската певица от арменски произход, която е родена в град Ел Сентро, Калифорния, намиращ се на 10 км от границата с Мексико, отпразнува своята 74-та годишнина.

За да я зарадват, от екипа ѝ е решили да ѝ подготвят специално парти-изненада с нейните най-близки приятели, което се провело под открито небе. Разбира се, предвид пандемията от Covid-19, всички присъстващи са спазвали дистанция един от друг и са носили маски и ръкавици. Но все пак - празненство е имало.

Звездата от "Mamma Mia!", чието рождено име е Шерлин Саркисян, съобщи за веселбата, използвайки своя официален Twitter профил.

"Социалната дистанция не беше никак лесна, но това, че бяхме навън, определено помогна. Бяхме 10 човека и една торта. Надявам се, че постъпихме правилно. Не е никак лесно. Има милион неща, които си свикнал да правиш, но не можеш", написа изпълнителката на "Strong Enough".


Поставете оценка:
Оценка 4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Манчо

    0 0 Отговор
    Честито на Горката! И още става...
  • 2 Грег Алман

    2 0 Отговор
    Да ти е честит рожденния ден.Айде, забързай се малко...чакаме те със Сони да ни изпееш '' I Got You Babe''
  • 3 ДЖИУ ЖИЦУ МАНГАУ

    0 0 Отговор
    Таз ако ми върже ще я пълня като пиперка бюрек ! ! ! !