Last news in Fakti

22 Май, 2020 14:45 1 639 4

Забъркаха поп звезда в расистки скандал

  • лана дел рей

Певицата Лана Дел Рей се защити срещу обвиненията, които заваляха след нейно изказване за двойни стандарти в музикалната индустрия

Забъркаха поп звезда в расистки скандал - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Певицата Лана Дел Рей се защити срещу обвиненията в расизъм, които заваляха след нейно изказване за двойни стандарти в музикалната индустрия, предаде Би Би Си.

В дълъг пост в Инстаграм тази седмица певицата заяви, че била описвана като антифеминистка, въпреки че пее по сходни теми с други свои колежки.

Но някои фенове изтъкнаха, че примерите, които дава – сред тях Ники Минаж и Бионсе, са предимно чернокожи.

В реакция в Инстаграм Дел Рей настоя „никога, никога, никога повече да не я наричат расистка“ и подчерта, че „певиците, които съм споменала, са ми любими“.

В първоначалния си пост Дел Рей посочи, че е смятана за антифеминистка, докато „Риана, Карди Би, Ники Минаж и Бионсе“ пеят за „да си секси, да не носиш дрехи, да мамиш и др“, без да бъдат посрещани с такива критики.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 888

    23 0 Отговор
    Двукраките маймуни превзеха света, край на постиженията на човека само такива дет могат да се бият с тояги и камъни в главите
  • 2 Тиквоний

    17 0 Отговор
    Сестри Мангасарян веднага скочиха
  • 3 Дървин

    14 0 Отговор
    А, защо трябва да се обяснява изобщо !? Природата е създала хората различни с различни, цветове, физически и умствени умения и не разбирам, защо всичко трябва да се превръща в безлична боза !?!? Не може да викате на черното бяло и обратно !

    Коментиран от #4

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.