Last news in Fakti

28 Май, 2020 20:36 1 987 5

Кънтри икона: "Когато животът отново е добър" след коронавируса

  • доли партън-
  • кънтри

Доли Партън, известна с хитове като "Jolene" и "I Will Always Love You", се ангажира с различни проекти по време на пандемията

Кънтри икона: "Когато животът отново е добър" след коронавируса - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Звездата на кънтри музиката Доли Партън е написала песен, вдъхновена от ситуацията с коронавируса, пред която е изправено човечеството, съобщава БТА, като цитира "Ентъртейнмънт уикли".

Песента, озаглавена "When Life Is Good Again" ("Когато животът отново е добър"), засяга предизвикателствата, пред които са изправени хората заради наложените ограничителни мерки срещу коронавирусната пандемия.

"Животът ЩЕ бъде добър отново", пише Доли Партън към откъс от парчето, публикуван в Тwitter.

Пълната версия на песента ще бъде качена в канала на кънтри звездата в YouTube.

Доли Партън, известна с хитове като "Jolene" и "I Will Always Love You", се ангажира с различни проекти по време на пандемията, припомня ДПА.

В началото на април известната изпълнителка дари 1 милион долара в полза на Медицинския център на университета "Вандербилт" за изследване, насочено към търсенето на ваксина срещу коронавируса.

През март кънтри иконата оповести, че всеки четвъртък вечер в продължение на 10 седмици ще чете в YouTube книжки за лека нощ на деца, за да разнообрази живота им в условията на социална изолация.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 РЪМПЕЗИ

    5 1 Отговор
    БРАВО ДОЛИ...НЕ МИ ИЗГЛЕЖДАШ НА 75 ГОДИНИ...
  • 2 Бай Стою касапина

    3 1 Отговор
    Доли беше страшна мацка, но и сега не се предава.
  • 3 нашия

    2 2 Отговор
    Ако тая е икона колко ли схлупена и малка трябва да е църквицата и
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 джедай

    0 0 Отговор
    Така е,страхотна мадама беше Доли и беше внушителна,погледната в профил.