Last news in Fakti

1 Юни, 2020 11:22 2 573 3

Дъщерята на Стинг изпълни предсмъртно желание на негов фен

  • предсмъртно желание-
  • предсмъртно писмо-
  • почина-
  • стинг-
  • дъщеря

Музикантът се е сдобил със свой портрет, който има специална история

Дъщерята на Стинг изпълни предсмъртно желание на негов фен - 1
Снимка: БГНЕС/ СМЕ

Феновете на Стинг останаха трогнати тази седмица, след като Мики Съмнър, дъщерята на музиканта, изпълни последното желание на нюйоркски полицай, художник и почитател на баща ѝ, предава life.dir.bg.

Мечтата на Доминго Сантяго е да стане художник, но вместо това става полицай, за да издържа семейството си. Въпреки това не се отказа от мечтата си и дори създава студио в къщата си, където да рисува.

Първата му картина била рисунка на Стинг, на когото полицаят е фен. Той се вдъхновява от изображението на един от албумите на музиканта. За съжаление тази първа картина се оказва и последната му.

През 1998 г. Сантяго Доминго научава, че е сериозно болен от множествена склероза. Болестта го приковава към, легло и в крайна сметка мъжът умира. Предсмъртното му желание е дъщеря му Елизабет да подари картината на големия музикант.

След като споделя историята на баща си в интернет, с Елизабет се свързва Мики Съмнър, която е дъщеря на Стинг. Тя уредила транспортирането на първата и последна творба на Доминго Сантяго до дома на музиканта. Така последното желание на на полицая от Ню Йорк било изпълнено, а Стинг дори позира до портрета си, за да го докаже.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Синдикат на Ало Измамниците

    6 0 Отговор
    Хубава картина!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.