Last news in Fakti

20 Юни, 2020 22:30 2 315 8

Уил Смит ще играе във филм на Антъни Фукуа

  • уил смит-
  • филм-
  • антъни фукуа

Историята е за бягащ чернокож в Луизиана

Уил Смит ще играе във филм на Антъни Фукуа - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Актьорът Уил Смит ще играе в новия филм на Антъни Фукуа, съобщи Movie Web.

Двамата вече са започнали работа по продукцията. Сценарият е написан от Уилиам Коладж.

Филмът се казва „Еманципация“. Разказва за чернокож, който се опитва да избяга от робовладелците в Луизиана.


Той е преследван от ловци през различни местности в района. Целта му е да достигне американския Север, където ще може да живее свободен.

Историята е по истински случай от време на гражданския конфликт в страната. Очаква се снимките да започнат през следващата година, като се водят разговори кога филмът ще излезе.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 1234

    4 1 Отговор
    Епа Супер още 20 милиона в инвентара му

    Коментиран от #2

  • 2 Е па

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "1234":

    Заслужава си ги!!...до цент!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 тръстТИКА

    1 1 Отговор
    А дали след като получи 10-20-30 000 000 $ за ролята си , Уил ще се оплаче , че е расово дискриминиран ? Само питам де , нищо лично ! Просто търся технологията на ОБРАТНАТА ДИСКРИМИНАЦИЯ , която ни се налага ......
  • 5 ЗЕЛЕН чук

    3 1 Отговор
    Аз пък мисля , че всички АФРО-черни , трябва не да СЪБАРЯТ паметниците на робовладелците , а да им ИЗДИГНАТ нови ! Защото , ако не бяха те , та да докарат бабите и дядовците им , сега все още щяха да си седят по африканските земи !
  • 6 Гост

    0 1 Отговор
    Още една глупост с тоя послвдната пародия на филм с това черно нещо , беше тъпня до дупка заспах на 10 мин. И видях тъпия финал на тъпя филм. Да вземе да си ходи в африка при маймуните.
  • 7 Въпреки, че е афромериканец

    0 0 Отговор
    Антъни Фукуа, направи няколко страхотни мега екшъни "Код Олимп", където всичките герой бяха с бял цвят на кожата, азиатци, и повечето с юдейско вероизповедание, Уил Смит направи страхотни роли например в "Аз роботът", играе редом до големи Холивудски имена всички с бял цвят на кожата, сега изведнъж пак на дневен ред изплува призрака на расизма, много жалко наистина че пак се стига до темата за расовата дискриминация, която в момента е хит в САЩ, и може би резонно всеки яхва вълната, въпреки, че си мисля, че силната тема на Фукуа е екшъна, това е все едно Люк Бесон ил Пиер Морел, да заеме мястото на Мартин Брест в "Усещане за жена".
  • 8 щъркел

    1 0 Отговор
    Белите животи имат значение СЪЩО !