Last news in Fakti

30 Юни, 2020 09:07 2 378 6

Два месеца ще слушаме джаз на Лятната естрада в Борисова градина

  • джаз-
  • лятна естрада-
  • борисова градина-
  • концерт

Концертите са всяка сряда

Два месеца ще слушаме джаз на Лятната естрада в Борисова градина в поредното издание на концертния цикъл „Остров на музиката“, организиран от Общински културен институт Дом на културата „Средец“. Проектът има за цел да събира изпълнители от младата джаз сцена. 

Концертите са всяка сряда, като през юли началото им е от 19.30 ч., а през август – от 19.00 ч. Ако времето е лошо, концертите ще се проведат на столичното Ларго. Цикълът е част от Лятната културна програма на Столична община. Първият концерт ще бъде на 1 юли на Y Jazz. 

“За 11-ти път Дом на културата “Средец” организира концертния цикъл “Остров на музиката”, който е част от лятната културна програма на Столичната община. Всяка сряда ще има разкошни състави с невероятни музиканти и изпълнения”, казва директорът на Дом на културата „Средец“ Лилия Тошева пред БНР.

“Много силно издание на “Островът на музиката” тази година ще бъде. С огромно желание, вълнение и любов го организирахме”, допълва Лилия Тошева.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чочо

    6 2 Отговор
    Пак расизъм, не слушам черна музика! 😁
  • 2 Рошко

    6 1 Отговор
    Останалите дни чалга ли ше се слуша
  • 3 Госあ

    5 1 Отговор
    Супер, това предполагам е свързано с противоепидемичните мерки в София.
  • 4 ИМПЕРИАЛИСТ

    1 2 Отговор
    Българщината ни е атакувана непрекъснато и от всякъде. Този могъщ извор, българската народна песен, целенасочено се отравя и затлачва. На нас денонощно ни се натрапва, ЧАЛГА, ПОП, ДЖАС, РОК, МЕТЪЛ и разбира се некадърно обработен фолклор с малки изключения. Целта е, -"ПРОСТ НАРОД-СЛАБА ДЪРЖАВА"- народна поговорка.
    copy-paste: "...........Традиционната музика на всеки народ представлява една от най-важните съставки на неговата култура, наред с езика, религията, обичаите и др. Безспорно, всеки народ представлява сбор от производители и консуматори, но културата е това, което поддържа равновесието между тях. Без културата, балансът се измества в посока към консуматорите, което е естествен природен закон. ........."

    Коментиран от #5

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Гражданин

    1 0 Отговор
    Да му мислят живущите на близо и просто почиващите си, които нямат пристрастия към вулгарна "музика".