Last news in Fakti

5 Юли, 2020 23:30 2 839 1

Звездите на "Джурасик парк" се завръщат в "Джурасик свят"

  • джурасик парк-
  • сам нийл-
  • джурасик свят

Тримата актьори ще имат важна роля

Звездите на "Джурасик парк" се завръщат в "Джурасик свят" - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Актьорите от поредицата „Джурасик парк“ ще имат голяма роля в новия „Джурасик свят“. Това разкри актьорът Сам Нийл, цитиран от Movie Web.

Сам Нийл беше звездата на първия филм от поредицата. Сега той, Лора Дърн и Джеф Голдблум ще участват в новия „Джурасик свят“.

Те ще пресъздадат оригиналните си роли. Сам Нийл заяви, че е близък приятел със своите колеги и че за всички е било радостно отново да се съберат.

Те имат много добри отношения със звездите на новата поредица Кирас Прат и Брайс Далас Хауърд. Очаква се снимките да продължат няколко месеца.

Според Нийл оригиналните актьори ще имат голяма роля в новия филм.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Маймунариум

    4 0 Отговор
    Като не са се сетили да добавят клауза, да ги изядат динозаврите още в първия филм, сега пак ще ги занимават с продължения.