Last news in Fakti

6 Юли, 2020 15:05 2 270 3

Боно от U2 се включвал в радиопредавания под фалшиво име

  • u2-
  • боно-
  • радио предаване-
  • радиошоу-
  • фалшиво име

"Редовно участвам - стоя на линия и чакам да ме включат", признава музикалната звезда

Боно от U2 се включвал в радиопредавания под фалшиво име - 1
Снимка: shutterstock

Фронтменът на бандата U2 Боно бил страстен слушател на музикални предавания и обичал да се включва по телефона в ефир под чуждо име, съобщава ContactMusic.

"Редовно участвам, когато в музикалното радиопредаване е предвиден разговор със слушатели. Стоя на линия и чакам да ме включат. Но се явявам под друго име", довери музикантът.

Неговото истинско име е Пол Дейвид Хюсън. Но много малко хората си давали труда да го наричат Пол. Той всъщност не харесвал много истинското си име.

60-годишният рокаджия призна и кой е най-добрия съвет, който е получавал някога в живота си. Заръката дошла от покойния вече негов колега и певец Джо Долан.  Той му казал: "Никога не ползвай общи тоалетни и не позволявай феновете да те гледат как пишкаш. Това завинаги ще срине образа ти в техните очи!".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Завалия

    1 0 Отговор
    Като мене,и аз така пиша коментари.
  • 2 Азз

    1 0 Отговор
    Да, то реално ако обяви кой е, ще бъде пуснат в ефир кой е, но вощещите ще лецемерничат и няма да стане разговор
  • 3 Как се ражда Боно

    0 0 Отговор
    Много добро епизодче има за Боно в сериала Южен парк )))