7 Юли, 2020 14:45 1 176 6

Графа представи армия от "греещи човечета"

  • графа-
  • греещи човечета-
  • концерти

През последните дни в социалните мрежи Графа и последователите му подгряват за концертите с видео клипове

От 14 до 17 юли, в четири поредни вечери, Графа ще пее пред публика от фенове и "греещи човечета" на стадион (парк-център) "Юнак" в София. Във всяка една от тях преди него публиката ще чуе изпълненията на певци от популярния телевизионен формат, в който той е треньор, пише dir.bg.

На 14 юли, в първата концертна вечер, преди Графа на сцената ще излезе Тино. В сряда очакваме Елена Сиракова и Александър Славчев. Алекс Георгиев ще пее на 16 юли, а в последната вечер, на 17 юли, ще чуем Атанас Кателиев и Йоана Сашова.

През последните дни в социалните мрежи Графа и последователите му подгряват за концертите с видео клипове с "греещи човечета", които изпълнителят публикува. Идеята за изработката им идва с новата песен "Ти грееш" и изискването събитията да се провеждат на 50% заетост от капацитета им. Посланието е, че не трябва да забравяме, че животът продължава и от нас зависи да открием и съхраним щастието в него.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Заю Баю

    11 0 Отговор
    Съдът осъдил един затворник да изслуша всички песни на Графа. Адвоката на подсъдимия моли съдията: Имайте милост, г-н съдия. Само не песните на Графа. Подсъдимият се признава за виновен по всички обвинения и моли за смъртна присъда. Милост, само не и песните на Графа!
  • 2 Сийка

    4 0 Отговор
    Този човек Графа сигурно е от аристократите роднини на Лорда...
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Behemoth

    3 1 Отговор
    Бездарен, но упорит!Ей такива люде движат майка България хахаха.,
  • 5 В е л и к и я

    3 0 Отговор
    Добре че е носа му , в него има малко аристократизъм .. но като цяло лицето му е като на тракторист .. !
  • 6 0808

    0 0 Отговор
    ... смешен "певец"