Last news in Fakti

9 Юли, 2020 14:45 3 718 11

Шарлиз Терон приема трудно замяната ѝ с по-млада актриса

  • шарлиз терон-
  • актриса-
  • лудия макс: пътят на яростта-
  • лудия макс-
  • по-млада актриса

Актрисата няма да участва в продължението на „Лудия Макс: Пътят на яростта”

Шарлиз Терон приема трудно замяната ѝ с по-млада актриса - 1
Снимка Архив: EPA/БГНЕС

Шарлиз Терон сподели огорчението си от това, че няма да участва в продължението на „Лудия Макс: Пътят на яростта”.

В разговор с журналист от THR тя коментира решението на режисьора Джордж Милър да я замени с по-млада актриса за ролята на Фюриоса, в чийто образ тя се превъплъти през 2015 година, партнирайки си с Том Харди.

Терон заяви: "Да, трудно е да го приема, разбира се. Много ми харесва тази героиня и съм благодарна, че участвах в създаването на образа ѝ. Тя винаги ще означава много за мен. Разбира се, бих искала тази история да продължи, но ако Джордж /режисьорът Джордж Милър/ вярва в противното, аз му се доверявам”, обясни Терон.

През май Джордж Милър потвърди, че разработва отделен филм за героинята от „Лудия Макс: Пътят на яростта”, в която публиката се влюби до голяма степен благодарение на Шарлиз Терон. Той обаче поясни, че за новата лента ще търси актриса, която ще е на 20 или малко по-възрастна, а носителката на "Оскар" Терон през август ще навърши 45 години.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 На нощните шкафчета

    6 6 Отговор
    Чекмеджетата
  • 2 Transpocalypse

    3 7 Отговор
    На Чарли му е аресала ролята на Ярост, понеже му е напомняла на младините, кога си е развявал писюна, преди да дойде времето, да го клъцне.

    Коментиран от #5

  • 3 Артист

    9 11 Отговор
    Трудно се изтрайва тоя филм,истинска обида за интелекта,както и останалия холивудски боклук.

    Коментиран от #4, #10

  • 4 Безсмъртния Баце

    27 3 Отговор

    До коментар #3 от "Артист":

    Специално Лудият Макс е точно на мястото си, сюреалистична действителност на Кочината. Главатарят кара джипката и племето го следва.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Миро Антонов

    18 6 Отговор
    Вярно-много й подхождаше ролята на едноръката Фюриоса. Въобще,Терон е една от любимите ми актриси-не само талантлива,но и адски секси. Има нещо в нея,докато се усмихва и гледа с тези нейни очи.....опа-отнесох се. :) Неслучайно един от филмите й много ясно я подчертава:"Атомна блондинка".

    Коментиран от #7

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Гост

    5 4 Отговор
    Ядосва се , че няма да играе в тъпотия. Последната част е пълна скука , нищо като смисъл и действие.Екшън за слабоумни. На хубав си остава Макс 3 .
  • 9 Ами тогава....

    3 3 Отговор
    ....да го 🖕 жоржи-бой.
    Няма да ти гледам помията.
  • 10 И бряяяяя

    13 0 Отговор

    До коментар #3 от "Артист":

    Артист си значи,а?
    Ми чакай тогава да те попитам за оная клоака натфиз едно-две неща:
    Защо актьорската ви игра е толкова изкуствена и НЕестествена ? Защо интонацията с която всички говорите е все едно гласовата кутия на Стивън Хокинг от 90-те чете текст ?
    Монотонна декламация в която живота е изтрит още преди да се зароди.
    Как Е възможно едно 4 годишно дете в Холивуд да даде пред камерата в пъти по-човешки и естествени реакции и да говори абсолютно с нормална интонация отколкото натфизчия с магистратура по актьорско майстворство....как само звучи, а ? Магистратура...актьорско че и майсторство. Може ли въобще някой професионално да го обясни това ? Толкова доказани актьори от холивуд снимаха в Бг. Е па толкоз ли не успяхте по един семинар/открит урок да направите бе ? Некадърната ви анти-игра причинява физическа болка.
  • 11 бобо

    3 0 Отговор
    Наистина можеха да я втъркат някак си в някоя второстепенна роля. От уважение. Дори без репетиции щеше да се справи като някоя луда гей-баба с джендър поколение.