10 Юли, 2020 10:51 3 486 3

Шокиращи разкрития за скандалите между Джони Деп и Амбър Хърд

  • джони деп-
  • амбър хърд-
  • развод-
  • скандал-
  • съд-
  • дело

Кавгите помежду им продължават и в съда

Шокиращи разкрития за скандалите между Джони Деп и Амбър Хърд - 1
Снимки: БГНЕС/ EPA

Джони Деп направи скандалните разкрития, че писал по стената с кръвта от отрязания си пръст по време на продължила три дни жестока семейна кавга с бившата си съпруга Амбър Хърд. Това стана ясно от показанията на актрисата пред лондонския съд, който гледа делото на Деп срещу в."Сън" за клевета, съобщи Ройтерс.

В третия ден от делото, което се очаква да продължи три седмици, Деп каза, че е имал нервни сривове по време на скандала с Хърд, но отрече да я нападал физически и я обвини, че е отразяла пръста му, като хвърлила бутилка водка към него.

Шокиращи разкрития за скандалите между Джони Деп и Амбър Хърд

В писмени показания Хърд твърди, че Деп сам отрязал пръста, а тя дори не била в стаята, предава Daily Mail. 

Тежкият тридневен скандал се разиграла през март 2015 г. в Австралия, където Деп снимал филма "Карибски пирати", само месец след сватбата му с Амбър Хърд. Актрисата отишла при него от Лондон, където снимала с Били Боб Торнтън. Деп обаче я ревнувал от екранния ѝ партньор тогава и се напил жестоко, а тя изпаднала в ярост, защото той прекалявал с алкохола и вземал наркотици.

Защитата на "Сън" прочете показанията на актрисата, според които Деп я удрял по лицето, блъснал главата ѝ в хладилника, стискал я за шията и ѝ казал, че би могъл лесно да счупи врата ѝ.

Деп категорично отхвърли обвиненията. Той не отрече двамата да са се карали тежко, но според него причината била, че той поискал от Хърд да подпишат предбрачно споразумение.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 тулуп

    5 0 Отговор
    само как им вадят кирливите ризи
  • 2 ...

    15 0 Отговор
    Деп ще се оправи... керливата алчна мърша да му мисли ...никой богаташ няма да и се върже след този случай
  • 3 кака Кури

    7 1 Отговор
    Тази театралка си изяде хляба у Холивуд. Да идва в централата на БаСаПе.