Last news in Fakti

14 Юли, 2020 16:23 3 569 0

Кевин Бейкън е готов да изиграе Фреди Крюгър

  • кевин бейкън-
  • фреди крюгър-
  • елм стрийт

Бейкън е отговорил на въпрос на почитател - „Бихте ли изиграли Фреди Крюгер в римейк на „Ужаси на Елм Стрийт“?

Кевин Бейкън е готов да изиграе Фреди Крюгър - 1
Снимкa: Shutterstock

Няма как да се истински почитател на хоръра, ако никога през живота си не сте гледали поне един филм от легендарната поредица за Фреди Крюгер - „Ужас на Елм Стрийт“. Ако сте такъв, значи новината, че Кевин Бейкън е готов да сложи раирания червено-зелен пуловер, със сигурност ви е накарала да почувствате онези приятно-плашещи тръпки по врата.

Kanal3.bg научи, че Бейкън е дал интервю за Bloody Disgusting, в което отговаря на въпрос на почитател - „Бихте ли изиграли Фреди Крюгер в римейк на „Ужаси на Елм Стрийт“? Той с усмивка отговори, че би, но подчерта, че най-вероятно ще има нужда от доста грим.

Оригиналният актьор, вдъхнал живот на един от най-разпознаваемите злодеи в киното - Робърт Енглънд, каза по-рано пред Freaked, че би направил едно камео-участие в евентуален нов филм за Фреди, но заяви категорично, че не би искал отново да сложи острите ръкавици. Той призова и за римейк на „Ужас на Елм Стрийт 2“, откъдето да тръгне новата история, поради лошите последвали продължения.

Енглънд за последно се завърна през 2003 г., когато влезе в една от главните роли във „Фреди срещу Джейсън“, но въпреки големите очаквания филмът не оправда почитателския интерес.

Джаки Ърл Хейли пое щафетата през 2010 г. със свой ребуут, но, изключвайки чисто визуалните си прилики с героя, филмът бе просто един неуспешен опит за вдъхване на нов живот на франчайза.

Кевин Бейкън има доста богат опит в това да плаши хората от големия екран, като на прима виста ни излиза веднага заглавието „Невидимия“ от 2000 г. Определено той би бил един ужасяващ Фреди Крюгер. В добрия смисъл на думата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА