Last news in Fakti

4 Август, 2020 11:19 2 673 1

Тези звезди мразят ролите, които ги направиха известни

  • звезди-
  • холивуд-
  • известни-
  • роли-
  • кино-
  • джеймс бонд-
  • титаник

Някои от най-емблематичните роли в киното се оказват мразени от звездите, които влизат в тях

Тези звезди мразят ролите, които ги направиха известни  - 1
Снимки: Shutterstock

Запомнящите се роли в киното са най-важното за един актьор. В крайна сметка те носят не само пари, но и световна популярност. Но не всички звезди от големия екран са възхитени дори от тези роли, направили ги супер известни.

Вижте искрените признания на някои от тях, които не крият омразата си към роли, направили ги известни и богати, пише dariknews.bg.

Кейт Уинслет - Роуз в „Титаник“

Тези звезди мразят ролите, които ги направиха известни

Кейт Уинслет винаги е подчертавала, че този филм и партньорството ѝ с Леонардо Ди Каприо завинаги ще останат специален момент в живота ѝ. До ден днешен тя и Лео са много близки приятели и заедно празнуват успехите си на екрана и в личния живот.

Актрисата няма оплаквания към колегите си, но Уинслет все още е много критична към себе си в тази роля.

„Всяка сцена, която гледам ме кара да възкликна: "Сериозно ?! Сериозно ?! Така ли го изигра?" Дори американският ми акцент - не мога да го слушам просто. Ужасно е. Надявам се, че се справям по-добре днес. Звучи доста помпозно, но актьорите обикновено са много самокритични”, споделя тя в интервю за „Daily Telegraph”.

„Трудно ми е да гледам всеки от старите си филми, но когато гледам „Титаник“ си мисля: „О, боже, искам да изиграя тази сцена отново“, каза още Кейт Уинслет.

Сара Джесика Паркър - Кари Брадшоу в „Сексът и градът“

Тези звезди мразят ролите, които ги направиха известни

Феновете трудно свързват Сара Джесика Паркър с който и да е друг герой от нейната филмография, така силно както с Кари Брадшоу. Тази роля стана култова за актрисата, но се оказва, че не е било толкова лесно да свикне с образа. Според самата Сара тя и Кари нямат много общо.

„Манията на Кари по романтиката и необходимостта винаги да бъде обичана ми изглеждаше по-скоро детска и наивна по някакъв начин. Може да изглежда, че поради факта, че живеем в един и същи град и ходим по едни и същи улици, за мен цялата работа беше лесна като игра на детска площадка, но всъщност бяха необходими неимоверни усилия да бъда нея, да я разбирам, за да не я съдя”, признава Паркър.

 Даниел Крейг като Джеймс Бонд

Тези звезди мразят ролите, които ги направиха известни

Ролята на Джеймс Бонд в киното изглежда е сходна с тази на Хамлет в театъра - нещо, за което всички актьори мечтаят. Но в крайна сметка не всички са доволни от получената роля. Известно е, че Шон Конъри, който мнозина считат за най-добрия Бонд в историята, е бил критичен към ролята.

Даниел Крейг, един от най-успешните актьори, влезли в ролята на именития Бонд, нямаше търпение да се раздели с образа на 007. Всички обаче знаят, че за петия филм от поредицата, продуцентите е трябвало дълго да убеждават Крейг.

„Предпочитам да счупя чаша и да си прережа китките. Не искам да продължа изобщо. Това е нормално. Вече прекалих с това. Всичко, което искам да направя, е да продължа напред (без Бонд)”, сподели Крейг в интервю за „Time Out”.

Робърт Патинсън - Едуард Кълън в „Здрач“

Тези звезди мразят ролите, които ги направиха известни

Омразата на актьора към звездната му роля на вампир вече се превърна почти в култ - блоговете в мрежата дори са посветени на това и там се събират всички саркастични изявления на актьора за героя, плод на въображението на писателката Стефани Майер.

„Той е най-смешният човек, който изглежда винаги толкова изненадан от всичко. Мисля, че много актьори биха играли по този начин. Колкото повече четях сценария, толкова повече мразех този герой, поради което го играх така: като маниакално-депресивен пич, който мрази себе си. Плюс това е 108 годишен девственик, така че очевидно има някои проблеми”, откровено споделя Патисън пред сп. „Empire”.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хаберих

    5 0 Отговор
    Дано и капитан Джак Спароу да не се мрази.